11 noiembrie, Sfântul Mina, prietenul fetelor necăsătorite. Această rugăciune vă aduce înapoi dragostea pierdută și lucrurile furate

11 noiembrie, Sfântul Mina, prietenul fetelor necăsătorite. Această rugăciune vă aduce înapoi dragostea pierdută și lucrurile furate
Din cele mai vechi timpuri, Sfântul Mina este unul dintre cei mai iubiți și mai puternici sfinți, cinstit an de an pe data de 11 noiembrie.

Dacă nu v-ați găsit iubirea și vreți să vă întemeiați o familie cât mai repede, Sfântul Mina vă vine urgent în ajutor. Iată ce trebuie făcut.

11 noiembrie, Sfântul Mina, prietenul fetelor necăsătorite. Această rugăciune vă aduce înapoi dragostea pierdută și lucrurile furate

Ocrotitorul celor păgubiți și ajutător grabnic la vreme de necazuri, se spune că puterea Sfântului Mina este cea mai mare astăzi, 11 noiembrie, când este cinstit de toți credincioșii. Potrivit tradiției, fetele care nu s-au căsătorit încă sau cele care au fost părăsite, trebuie să meargă astăzi la biserica Sfântul Mina și să aprindă lumânări, pentru a întoarce dragostea. Dar dorințele se împlinesc foarte repede și dacă veți citi această rugăciune extrem de puternică.

Rugăciunea se citește trei zile la rând

Pentru ca dorința pe care o aveți să se împlinească, această rugăciune se va citi trei zile la rând, dimineața și seara, înainte de culcare. „Preasfinte şi întru tot lăudat Mare Mucenic Mina, de minuni făcătorule, primeşte această rugăciune de la mine, nevrednicul robul tău, căci către tine, ca la un adevărat izvor de tămăduiri şi grabnic folositor cu lacrimi fierbinţi ma rog ţie. Vezi, sfinte, paguba mea, vezi sărăcia şi ticăloşia mea, vezi bubele şi rănile trupului şi sufletului meu!

„Ia aminte la suspinele mele si nu ma trece cu vederea”

Mă rog ţie, Sfinte Mina, grăbeşte-te a mă ajuta cu neîncetatele şi sfintele tale rugăciuni. Ia aminte la suspinele mele si nu ma trece cu vederea, că ştiu, Sfinte al lui Dumnezeu, că ai pătimit munci grele şi chinuri înfricoşătoare pentru dragostea lui Hristos, dar prin acele suferințe astăzi viețuiești luminat și ai aflat dar de Dumnezeu.

Fiindcă ne-am încredințat ca și după mutarea ta din viața aceasta trecătoare, cine a năzuit la sfântă biserica ta și cu crediță ți s-a rugat nu a rămas neajutat. Că cine te-a chemat pe tine întru ajutor și nu l-ai auzit? Sau cine te-a chemat pe tine, de minuni făcătorule, și tu l-ai trecut cu vederea?

Sau cui, în pagube fiind și alergând spre ajutorul tau, nu i-ai descoperit paguba lui? Minunile și ajutorul tău m-au făcut și pe mine să alerg la ajutorul tău, să cred ca la orice facere de bine ești gata ajutător şi grabnic folositor.

„Roagă-te ca să fiu și eu ajutat și miluit pentru rugăciunile tale, și din pagube și necazuri izbăvit”

Şi eu acum, fiind scârbit şi în pagubă, alerg către tine cu credinţă şi cu lacrimi, îngenunchind, mă rog ţie, Sfinte şi Mare Mucenic Mina, ca să te rogi lui Hristos, Fiul lui Dumnezeu, pentru mine păgubaşul şi scârbitul, celui ce n-a trecut cu vederea rugăciunea ta cea mucenicească, ci te-a ascultat și te-a întărit și te-a primit în cereștile locașuri.

Roagă-te ca să fiu și eu ajutat și miluit pentru rugăciunile tale, și din pagube și necazuri izbăvit, ca să laud și bine să cuvântez și să slăvesc întru tot lăudatul și preaputernicul nume al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”