Părinții lui Pique intervin în mega scandalul cu Shakira. Iată cum au comentat melodia despre fiul lor – E incredibil!

Părinții lui Pique intervin în mega scandalul cu Shakira. Iată cum au comentat melodia despre fiul lor – E incredibil!
Cu puțin timp în urmă, Shakira l-a umilit pe fostul partener de viață prin melodia pe care a lansat-o, piesă ce a strâns în doar trei zile peste 100 milioane de vizualizări. Nici Pique nu a stat fără să reacționeze.

L-a atacat fără menajamente pe Pique în noua sa melodie, dar n-a fost uitată nici actuala iubită a acestuia, Clara Chia Marti de doar 23 de primăveri.

Versurile piesei au ajuns în toată presa internațională, iar imediat familia sportivului a ieșit la rampă. Tatăl lui Pique, Joan, a reacționat pe rețelele de socializare. “Și-a schimbat fotografia de profil folosind o imagine din fimul Dansând cu lupii. Și în descriere a pus “Dansând cu lupii”, o trimitere clară la Shakira”, notează Marca.

În ceea ce o privește pe mama lui Pique, presa spaniolă susține că s-a supărat îngrozitor și le-ar fi spus prietenilor că niciodată nu va mai asculta o melodie de-a fostei partenere de viață a fiului său.

„A făcut dreptate”

Fratele Shakirei însă, Tonino, a fost de părere că sora lui “a făcut dreptate” după ce a scos piesa care a rupt rețelele de socializare. Celebra artistă a explicat printr-un mesaj nou pe contul său de ce a ales această cale. Ea spune că odată ce a compus această melodie, a reușit să se descarce și astfel va trece mult mai repede peste unul dintre cele mai grele momente din viață, despărțirea de tatăl copiilor săi.

„Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante”

„Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă. Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri.

Ele sunt inspirația mea. Iar această realizare nu este a mea, este a tuturor. Trebuie să ne ridicăm, nu așa cum ne spune societatea, ci în felul nostru, pentru a merge mai departe pentru copiii noștri, părinții noștri, cei care au nevoie de noi și care cred în noi.”, a scris Shakira, pe Instagram.

Recomandarile noastre