Simona Ionescu / Redactor Șef

2023, anul lui CRBL. Va face primul turneu de promovare a unui album pe motoare. Exclusiv

2023, anul lui CRBL. Va face primul turneu de promovare a unui album pe motoare. Exclusiv
CRBL s-a întors acasă și nu va mai pleca. Celebrul cântăreț e pus pe fapte mari și spune că va scoate piese pe bandă rulantă și va aduce noi surprize fanilor.

Simpaticului CRBL nu-i place să stea, ci să fie mereu în priză. Acesta este unul dintre motivele pentru care artistul a recunoscut la Neatza cu Răzvan și Dani că a preferat să plece din Spania. Mi-a fost greu să mă adaptez, pentru că ei vor să muncească mâine sau poimâine, nu azi. Și nu aveam cu cine. La noi, vrei să faci ceva, ai cu cine. În schimb, mi-a plăcut fototapetul mediteranean. Te trezești dimineața, vezi palmierul, vezi marea. Dar nu mi-a ajuns, a povestit cântărețul.

“Vreau să le arăt oamenilor că motocicliștii nu sunt acel gen de oameni pe care și-i închipuie unul sau altul”

Pasionat de motoare de când se știe, vedeta a mai făcut un pas important. Anul trecut, el a mărturisit că a înființat un club de motocicliști, botezat „Red Scars” și speră din suflet să adune cât mai mulți membri. În plus, marea dorință este să-și achiziționeze un Harley Davidson.

„Aștept de ceva timp să fac pasul acesta. Adică să înființez un club de motocicliști. Bine, mai corect ar fi să spun că e un rider-club! Avem doar cinci membri, numărul limită necesar pentru înscrierea acestui club. Vreau să le arăt oamenilor că motocicliștii nu sunt acel gen de oameni pe care și-i închipuie unul sau altul. Dimpotrivă!

Și-a luat permisul de motociclist acum trei ani

Puțini știu că mi-am luat carnetul de motociclist cu trei ani în urmă. Exact înainte să plec în Spania. Aș putea spune că acolo, în Spania, mi-am făcut ucenicia pe motocicletă. Dar atracția mi-a venit aici, în România. Sunt deja posesorul unui exemplar superb de Indian Scoutt Bobber.

Apoi, mai îmi doresc desigur un Harley-Davidson! Cine știe, poate Moș Crăciun va fi pe fază în acest an. Și, de ce nu, un Royal Himalayan!”, a declarat CRBL, potrivit Playtech. Eextrem de încântat pentru că a intrat în această lume, CRBL spune că va face și primul turneu de promovare a unui album pe motoare. Și surprizele pentru cei care îl iubesc nu se vor opri deloc aici.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre