Simona Ionescu / Redactor Șef

Câte costume de baie a avut iubita lui Dani Oțil în Maldive. Ultima poză incendiară

Câte costume de baie a avut iubita lui Dani Oțil în Maldive. Ultima poză incendiară
Pe final de vacanță, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au mai reușit să scoată din minți fanii, cu o ultimă fotografie incendiară.

Dani Oțil și logodnica lui, Gabriela Prisăcariu și-au încântat, marți, fanii cu o nouă fotografie fierbinte din vacanță, realizată într-o ambarcațiune. Prezentatorul matinalului a postat imaginea pe rețelele sociale. El a dat și explicații legate de imagine. Deși iubita lui poartă un costum de baie minimalist și stă alungită deasupra lui, acoperindu-l cu totul, co-prezentatorul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani susține că fotografia nu este nici pe departe ceea ce pare.

„Nu… Nu este o poză indecentă, este o metodă de prim ajutor în cazul hipotermiei suferite la scufundări”, a scris Dani Oțil, alături de fotografia cu logodnica lui.

Lămuririle vin după ce, zilele trecute, Oțil și Prisăcariu au trebuit să facă față unui val de comentarii în legătură cu o altă fotografie, cea în care cuprinde cu palma sânul dezgolit al  iubitei sale. Despre ce a iscat imaginea respectivă, Rețete și vedete a scris pe larg. În final, Gabriela a mărturisit că acel costum are și sutien. Dar asta numai după ce Dani l-a îmbrăcat de asemenea și s-a filmat mergând pe plajă în el.

Parada costumelor de baie

Câte costume de baie credeți că a avut cu ea Gabriela Prisăcariu în vacanța exotică? Dar voi câte vă luați când plecați în vacanță? După cum se vede din imaginile postate, logodnica lui Dani Oțil a avut la ea cel puțin cinci costume, unele întregi și altele în două piese.

În ultima imagine epică distribuită pe rețelele sociale, poartă unul în două piese, decupat adânc, auriu, culoare care îi scoate în evidență trupul bronzat. „Gata, acum sigur M. Badea va muri de ciuda că nu știe cine a făcut poza”, a comentat un internaut alături de imagine.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Povestea vieții Anastasiei Soare. Ce nu face niciodată cea mai bogată româncă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre