Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta soție a lui Johhny Depp acuză: „Îmi era teamă că mă va omorî”

Fosta soție a lui Johhny Depp acuză: „Îmi era teamă că mă va omorî”
Noi declarații incendiare au fost făcute, luni, de către actriţa Amber Heard, în procesul pe care fostul ei soţ, Johnny Depp, l-a intentat tabloidului The Sun pentru defăimare. Aceasta susține că ar fi fost amenințată cu moartea de vedeta din Pirații din Caraibe, în repetate rânduri.

Johnny Depp, în vârstă de 57 de ani, a dat în judecată pentru defăimare compania care deţine publicaţia The Sun, după ce ziarul a scris că  actorul şi-ar fi bătut soţia, menționând 14 acte de violență. Actorul susține că nimic nu este adevărat, ba mai mult, că el însuși a fost victima violenței domestice, fiind agresat în fel și chip, în repetate rânduri, de soția sa, notează BBC.

„Este foarte priceput să manipuleze oamenii”, a spus actrița Amber Heard, care a fost audiată în a zecea zi de la începerea procesului care are loc la Înalta Curte din Londra. Aceasta a de pus și o mărturie scrisă. „Unele incidente au fost atât de grave încât îmi era teamă că mă va omorî, fie intenţionat, fie pentru că îşi pierdea controlul şi mergea prea departe. (…)

Ar fi pus acţiunile lui pe seama unei a treia entităţi, pe care o numea deseori „monstrul”, decât pe seama lui. Ar vorbi despre asta ca şi cum ar fi fost altă persoană sau personalitate şi nu el făcând acele lucruri”, a mai spus actriţa în vârstă de 34 de ani.


Yves Saint-Laurent a trebuit să fie concediat ca să se lanseze

Loredana se vrea Tina Turner a României. Uite cum arată la 50 de ani!


Amber Heard susține că Depp a fost afectuos şi fermecător la începutul relației celor doi. S-au cunoscut în 2009, când filmau „The Rum Diary”. Relaţia propriu-zisă a început în 2011, când s-au reîntâlnit pentru promovarea filmului. Actrița a mai spus că Depp consuma alcool şi droguri, de multe ori combinate, ceea ce îl făcea să nu se poată stăpâni.

De multe ori, echipa actorului încerca să o convingă să îi rămână alături, menționând că acesta regretă faptele comise. Divorţul dintre Amber Heard şi Johnny Depp a fost fpronunțat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care ea l-a acuzat de violenţă domestică, iar starul a acuzat-o de şantaj financiar. Actriţa a mai declarat în fața Curţii că ar fi fost, în mod repetat, ţinta violenţei fizice  și înainte de căsătoria cu el, în 2015, dar că a crezut că îl poate schimba în bine.

Avocatul lui Depp a întrebat-o pe fosta soție a acestuia despre disputa din ianuarie 2015 şi a sugerat că era vorba de fapt despre discuţii cu avocaţii privind contractul prenupţial dintre ei. Aceasta a adăugat că a angajat un avocat specializat în astfel de acorduri şi că documentul i-a fost trimis echipei lui Depp, dar niciodată semnat. Ea a negat că ar fi fost interesată de banii lui Johnny Depp. Audierile în acest proces vor dura până la trei săptămâni, mai notează sursa citată.

De asemenea, cântăreața Vanessa Paradis şi actrița Winona Ryder care, ambele, au fost iubitele lui Johnny Depp în trecut, au fost audiate, ele menționând că actorul nu era violent și că Amber Heard nu spune adevărul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre