Uite ce fată frumoasă are Eminem! A fost muza tatălui ei în multe hit-uri

Uite ce fată frumoasă are Eminem! A fost muza tatălui ei în multe hit-uri
Cu siguranță fanii rapperului își aduc aminte de Hailie, puștoaica simpatică din videoclipurile lui Eminem și totodată fiica acestuia. Uite ce fată frumoasă are Eminem și ce mare a crescut.

Hailie Scott nu mai e puștoaica pe care fanii lui Eminem (48 de ani) o știau din videoclipurile tatălui ei. Fetița, care în urmă cu 15-20 de ani apărea în piesele Mockbird și Hailie’s Song, a devenit o tânără frumoasă, absolventă a Universității de Stat din Michigan, cu diplomă în psihologie. În ciuda faptului că a încercat să fie discretă în ceea ce privește lumina reflectoarelor, pe Hailie a ajuns-o din urmă celebritatea tatălui. Și pe bună dreptate, căci uite ce fată frumoasă are Eminem. 

Hailie este fiica lui Eminem, mama sa fiind Kim Mathers, cea cu care acesta a fost căsătorit de două ori până la despărțirea definitivă din 2006. Cu tatăl ei are o relație foarte bună, după cum mărturisea chiar ea în 2018. „Evident, suntem foarte apropiaţi”, spunea aceasta în urmă cu 3 ani. Totodată, la vremea respectivă tânăra spunea că nu este sigură că vrea să calce pe urmele tatălui ei în ceea ce privește celebritatea. „Nu sunt sigură ce vreau să fac încă. Oamenii au început să mă abordeze pe Instagram, deoarece nu am încă un manager.” Între timp însă, lucrurile s-au schimbat total.

Ce fată frumoasă are Eminem. Este un adevărat influencer

Eminem fată

Hailie a devenit un adevărat influencer. Aceasta are peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram, fiica lui Eminem este un model pentru multe tinere pasionate de sport și modă. Pasionată de fitness, Hailie Jade Scott are un trup sculptat și face furori cu sfaturile sale de fitness și dietă. În plus, este și o fashionista apreciată. “Îi merge bine, sunt mândru de ea. A terminat Facultatea. Cred că faptul că am crescut-o pe ea este cel mai mare merit al meu în viață”, spunea Eminem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Întrebat într-un interviu anul trecut pentru podcastul lui Mike Tyson, Hotboxinˋ, despre viaţa amoroasă a fiicei sale, Eminem a răspuns următoarele: „Hailie nu are copii, dar are un iubit. Îi merge foarte bine şi mă face extrem de mândru. Mai am o nepoată pe care am crescut-o şi care-mi este ca o fiică. Are 26 de ani. Şi mai am o fiică mai mică, are 18 ani acum”. 

Starul se referă la Alaina Marie Mathers şi Whitney Scott Mathers. Acestea sunt fiicele sale adoptive despre care lumea ştie foarte puţine lucruri spre deloc. Prima este fiica surorii gemene a fostei sale soţii, pe numele ei Dawn Scott. Eminem şi Kim au adoptat-o pe Alaina după ce mama acesteia, Dawn, a fost găsită moartă într-un parc de rulote, în 2016, ca urmare a unei supradoze. A doua este fiica lui Kim dintr-o relaţie cu alt bărbat.

Foto: Facebook

Delfini în Marele Canal din Veneția. Cum a fost posibil. VIDEO