Mulți dintre cei testați pozitiv la COVID-19 au spus că au respectat regulile de protecție împuse de autorități, totuși s-au îmbolnăvit. Au stat în izolare 14 zile, dar acum ar trebui să fie și mai prudenți.

A ieșit din izolare și învață să facă primii pași

Și Codin Maticiuc a fost bolnav, dar după 14 zile de izolare, a fost testat negativ, iar de luni, 9 noiembrie, a putut ieși din casă. Ce credeți că a făcut? Ce și-a dorit cel mai mult: să stea cât mai mult cu Smaranda.

Detectivul din emisiunea Masked Singer este fericitul tătic al unei fetițe adorabile, Smaranda, și a recunoscut că toate gândurile lui au fost cu fetița lui. Din fericire, toată familia a fost testată negativ, așa că acum se poate bucura de momente unice, cu fetița lui. ”A mea și doar a mea!”, a comentat Codin Maticiuc fotografia cu Smaranda care face primii pași.

”A mea și doar a mea!”, a comentat Codin Maticiuc fotografia cu Smaranda care face primii pași

Actorul de 40 de ani, etichetat cândva drept un ”crai de Dorobanți”, a lăsat deoparte viața de noapte și petrecerile până în zori, iar acum se concentrează pe viața de familie.

Pe 4 aprilie 2019, Codin Maticiuc devenea tătic pentru prima dată. Iubita lui aducea pe lume o minunăție de fetiță care a primit numele Smaranda. De atunci, prioritățile s-au schimbat definitiv în viața lui Codin.

”Am fost invincibil. Am fost și nu am știut. Adeseori mi-a fost teamă. De adversar, de greutăți, de viață în general. Nu trebuia să-mi fie. Eram invincibil sau chiar dacă pierdeam o luptă nu puteam pierde întregul război. Și dacă prin absurd îl pierdeam și pe acela mă umfla râsul căci eram nemuritor.

Acum însă nimic nu mai e la fel căci pe 04 aprilie anul trecut mi-am descoperit propriul călcâi al lui Ahile. Se numește Smaranda și de câte ori plânge noaptea sau face febră sau îi ies nu știu ce pete pe pielea-i perfectă eu simt că mă sfârșesc efectiv. Nu mă așteptam la asta. Fetița nu a venit și cu o forță în plus, o motivație să muncesc în plus, să realizez lucruri. Eram destul de motivat și înainte. Nu mi-a dat o forță în plus, doar o slăbiciune. Când nu se simte bine sunt nervos, abătut, îngrijorat. Trec de la o stare la alta ca o femeie pe ciclu, mănânc compulsiv, fumez mai mult și sufăr ca un câine”, scria cu maximă sinceritate Codin Maticiuc.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri