A murit cel mai cunoscut preot antivaccinist, răpus de COVID. Apropiatul lui Șoșoacă și-a văzut copiii pentru ultima oară prin apel video

A murit cel mai cunoscut preot antivaccinist, răpus de COVID. Apropiatul lui Șoșoacă și-a văzut copiii pentru ultima oară prin apel video
Preotul care a stat în dreapta senatoarei Șoșoacă la protestele antivaccin s-a stins, noaptea trecută, pe patul de spital. Acesta s-a infectat cu coronavirus, a amânat consultul medical și a decedat din cauza COVID.

În urma preotului Mihai Făgădaru rămân doi copii, gemeni, fără tată. A fost un activist convins, fiind parte din Coaliția pentru familie și participând la numeroase proteste anti LGBT și acțiuni împotriva vaccinului COVID-19. Ironia sorții a fost ca această temută boală, provocată de virusul SARS-CoV-2, să-i aducă sfârșitul. A amânat prezentarea la spital, iar când a ajuns pe mâna medicilor saturația lui era deja foarte scăzută.

E important de menționat că Făgădaru era absolvent de Medicină, dar și de Teologie.

Moartea lui Mihai Făgădaru a fost anunțată cu multă tristețe de preotul Visarion Alexa, iar pe rețelele sociale curg mesajele de condoleanțe și tristețe. Pentru mulți ortodocși, părintele Făgădaru era ca o icoană.

Fosta lui soție, actița de telenovele Ioana Picoș, a vorbit cu el chiar înainte să moară, prin intermediul unui apel video. Și-a văzut copiii pentru ultima dată, iar ea a transmis un mesaj extrem de emoționat – chiar dacă în trecututul apropiat au avut un divorț presărat cu scandaluri.

Și-a văzut copiii pentru ultima oară prin apel video

„Dragi prieteni, Mihai se află în stare gravă la spital. De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare.
Are nevoie de rugăciuni multe.

Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare.
Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta.
Înălțați o rugăciune pentru el.
Doamne ajută!”, a scris Ioana Picoș pe rețelele sociale.

Din păcate, medicii nu au reușit să-l salveze.

Mesajele celor care l-au cunoscut sau care îl urmăreau, pline de critici:

„Dumnezeu să îl ierte! Să-i dăruiasca un loc de-a dreapta Sa, sa aibă acolo fericirea. Din ce posta pe fb parea un om trist, depresiv,mereu suparat.”

„Ajutat sa plece…. Offf, Adevărat patriot și iubitor de Adevăr, nu el a pierdut, noi… Mai singuri în lupta noastră… Domnul nu ne va lasa!!!”

„Dumnezeu sa-l ierte! Era contra vaccinului ! Era aliat cu Sosoaca !! Trist !!doi copilasi au ramas fara tata ! Sosoaca oare ce zice acum ?zicea dl Fagadaru cu putin timp in urma in piata Universitatii,, este o boala tratabila ,nu se moare din asta !!!luati va dupa Sosoaca !”

„Dumnezeu sa-l ierte! Chiar sunt trist, era un idealist care lupta pentru niște valori în care credea!”