A murit! Tina Turner, suferință fără margini. Drama s-a petrecut în urmă cu puțin timp

A murit! Tina Turner, suferință fără margini. Drama s-a petrecut în urmă cu puțin timp
Fiul Tinei Turner, Ronnie, a fost găsit mort în casa din LA, la vârsta de 62 de ani, la patru ani după ce fratele său Craig s-a împușcat.

Ronnie Turner, fiul legendarei cântărețe Tina Turner, a murit. El avea 62 de ani.

Soția lui Ronnie, cântăreața franceză Afida Turner, a confirmat decesul soțului ei într-o postare pe Instagram în care l-a numit „un adevărat înger” și „cel mai bun prieten” al ei.

„Am făcut tot ce am putut până la capăt, dar de data aceasta nu am putut să te salvez. Te iubesc de 17 ani. Acest lucru este foarte foarte foarte rău și sunt foarte supărată”, a scris ea pe rețelele de socializare. „E o tragedie ce s-a întâmplat cu tine, cu fratele tău Craig și tatăl tău Ike Turner și Alline. Odihnește-te în paradis… Atât de nedrept”.

Afida, care s-a căsătorit cu Ronnie în 2007, se referea la moartea fratelui său mai mare, Craig, care s-a sinucis în 2018. Tatăl lui Ronnie, Ike Turner, a murit în 2007, în timp ce mătușa lui, Alline Bullock, sora Tinei, a murit în 2010.

Tina Turner și Ronnie erau foarte apropiați.

Din primele informații, se pare că o persoană a apelat la numărul de urgență 911, anunțând că un bărbat, fiul Tinei Turner, acuză dificultăți de respirație. Bărbatul se afla în fața casei când i s-a făcut rău. Vecinii au încercat să-l ajute și să-i acorde primul ajutor, dar eforturile lor au eșuat. Ronnie a fost declarat mort la fața locului

Tina Turner, cu inima sfărâmată

Tina Turner i-a adus și ea un omagiu fiului ei, împărtășind o declarație pe rețelele de socializare alături de un portret alb-negru al ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tina Turner (@tinaturner)

„Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme”, a scris ea. „Îndurerată, închid ochii și mă gândesc la tine, fiul meu iubit”.

Cântăreața de la „Proud Mary” a renunțat la cetățenia americană în 2013 și a trăit în Europa cu soțul ei, Erwin Bach, director executiv al casei de discuri germane, din 1995.

Ronnie a fost un muzician desăvârșit, la fel ca părinții săi, și a cântat într-o trupă numită Manufactured Funk. De asemenea, a avut un mic rol în filmul biografic al mamei sale din 1993, What’s Love Got to Do with It.

Recomandarile noastre