A spart toate topurile cu Taraful Rutenilor. Carmen Chindriș cântă în 11 limbi străine

A spart toate topurile cu Taraful Rutenilor. Carmen Chindriș cântă în 11 limbi străine
Delia o adoră, Mihai Bendeac e înnebunit după ea, iar Roxana Ionescu, alias Mama Natură și soțul ei s-au cununat pe una dintre melodiile care au consacrat-o. Cine e Carmen Chindriș.

Este cu siguranță artistul cel mai ascultat al anului și toată lumea o adoră. Alături de Taraful Rutenilor, Carmen Chindriș a dat peste cap clasamentele Youtube-ului.

A spart toate topurile cu Taraful Rutenilor. Carmen Chindriș cântă în 11 limbi străine

A fost activă în meserie de ani buni, pentru că a început să cânte la șapte ani, dar succesul exploziv l-a avut cu faimoasa piesă Ziua-n care tu m-ai sărutat, care a strâns peste 25 milioane de vizualizări. A urmat apoi melodia Două perechi, iar videoclipul făcut de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor la mare a fost delicios pentru vacanță.

Dar și piesa Suc, ambele făcând furori pe rețelele de socializare. Dar Carmen a reușit o adevărată performanță până acum, pentru că a cântat în 11 limbi. E vorba de engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, română, portugheză, greacă, japoneză, maghiară și rusă.

Știe să cânte și la chitară

Frumoasa Carmen Chindriș este din Sighetu Marmației și se mândrește cu originea ei. Pasionată de muzică din copilărie, ea a absolvit  Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj, secția de Canto. Dar știe să cânte senzațional și la chitară. Cea care a sfătuit-o să meargă pe drumul muzicii a fost sora sa. Conform vedeteblog.com, nu demult, a obținut examenul de licență cu rolul Cherubino din Nunta lui Figaro de W.A. Mozart.

„Am încercat cu un total alt stil, interbelic”

„Noi am început în 2016 cu Taraful Rutenilor şi am încercat cu un totul alt stil, interbelic. Mai multă lume ne apreciază după această piesă. Avem încă o piesă nouă pe care vrem să o lansăm în curând. O să mai mergem puţin pe stilul acesta amuzant şi drăguţ şi o să facem şi o piesă mai serioasă.

Atunci când compunem versurile ne gândim la un subiect comun, cunoscut de toată lumea, în care să se regăsească cât mai mulţi oameni.”, a declarat Carmen, potrivit cancan.

 

Pasionată de costumele populare

Moroșancă get-beget, ea rămâne pasionată de straiele populare și fanii sunt bucuroși ori de câte ori postează o fotografie cu ea înveșmântată în astfel de piese. Bineînțeles că reacțiile acestora sunt pe măsură. „Carmen Chindriș când era mai micuță”, „Ochii și gropițele te dau de gol. Superbă, ai fost o domnișoară mândră și ai rămas la fel. Te pup”, au fost câteva dintre cuvintele admiratorilor la o fotografie de pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: instagram, antena 1