Acasă la Serena Williams. Ne prezintă chiar ea paradisul său

Acasă la Serena Williams. Ne prezintă chiar ea paradisul său
Serena Williams nu face un secret din intimitatea propriei case. Din contra. Ea le-a prezentat editorilor de la revista Architectural Digest noua ei locuință. Să vedeți cât cuprinde casa.

Acasă la Serena Williams se găsesc inclusiv spații care ar fi apreciate de „tocilari”, scriu reporterii, inclusiv un loc dedicat pentru karaoke. Printre numeroase obiecte de lux și trofee apare, în biroul sportivei, un scaun de gaming absolut neobișnuit. E alb cu roz. Neobișnuită nu e cromatica. Ci prețul.

Deși și-ar permite orice model de scaun de gaming de pe piață, acasă la Serena Williams se găsește un scaun ieftin. Acesta costă doar 190 de dolari. Este vorba de modelul „Zeanus Pink Ergonomic Gaming Chair for Girl”, poate fi comandat în magazine online precum cel al Newegg.

Scaunul folosit de Serena Williams pare confortabil. De altfel, este cunoscut faptul că Serena Williams este pasionată de jocurile video. Cu ani în urmă ea a și promovat

produse din domeniu, de exemplu consola Nintendo Switch. Mareea tenismenă a și a lansat un joc video pentru Snapchat în parteneriat cu Gatorade.

Are amenajat și un mic muzeu cu opere de artă, dar și o cameră mare dedicată trofeelor obținute în tenis. Evident, e forte mândră de ele și a prezentat cu mult drag cele mai valoroase premii expuse.

Cum arată acasă la Serena Williams

Serena Williams locuiește într-o vilă de pe malul oceanului, în Palm Beach Gardens, Florida. Sportiva a cumpărat casa în urmă cu cinci ani, imediat după ce începuse relația cu actualul ei soț. Serena Wiliiams este căsătorită cu Alexis Ohanian, co-fondator al Reddit. Cei doi au împreună o fetiță și trăiesc la Miami.

acasa la serena williams

Proprietatea în care locuiește familia Williams-Ohanian este construită în stil spaniol-mediteranean. Interiorul casei din Miami a Serenei a fost realizat de firma V Starr, care aparține surorii campioanei, Venus Williams. Se vede că  aceasta își cunoaște foarte bine sora, pentru că a ținut cont de tot ce o pasionează. Decoratorii au integrat în casă stilul de hotel, după ce sportiva a trăit toată viața pe drumuri, între turnee. Stilul este minimalist-chic cu un vibe-ul familial.

Sursa: Arhitectural Digest

Horoscop Minerva – 7 februarie. Atenție, posibile accidente!

Recomandarile noastre