Gina Pistol a căzut, ieri, în timpul filmărilor emisiunii Chefi la cuțite. S-a dezechilibrat și gata. Șocul a fost atât de mare încât, Gina nu a putut face absolut nimic în momentul acela. Din neatenție, Gina a căzut fără să mai poată avea nicio reacție. După impact vedeta a mărturisit că este șocată, dar fericită că nu a căzut pe spate sau pe burtică.

Din fericire, s-a ales doar cu genunchiul spart și cu niște vânătăi imense. Sarcina nu a fost afectată în timpul căzăturii. Dar „semele de bună purtare” sunt mari și evidente. Vedeta s-a ales cu niște echimoze de toată frumusețea.

„Când am spus că mă doare … uitați-vă ce minunăție de vânătaie mi-am făcut. Plus că este și foarte umflată zona, plus genunchiul” , s-a plâns vedeta pe Instagram.

„Mi s-a întâmplat ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de vreo 20 și ceva de ani. Am căzut! Bine că nu m-am lovit în fund sau la burtă, dar mă doare și genunchiul și șoldul de mor…”, a mărturisit vedeta.

Gina Pistol va avea o fetiță cu Smiley

Smiley și Gina formează un cuplu de mai mulți ani, și au fost extrem de discreți în această privință, în toți anii. Anul acesta, prezentatoarea a rămas însărcinată. Acesta a fost momentul în care cei doi au lăsat deoaparte rivalitățile joburilor ( cei doi lucrează la televiziuni concurente, acesta fiind motivul pentru care, în trecut, evitau să se afișeze împreună la evenimente mondene) și și-au asumat public relația.

Amândoi sunt extrem de fericiți de faptul că vor deveni părinți și abia așteaptă ca micuța „Gărgăriță”, după cum o alintă deja Gina pe fetița lor, să vină acasă de la maternitate. Mai au de așteptat numai câteva luni, fosta vedetă Playboy aflându-se în al doilea trimestru de sarcină.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. În Casa lui Smiley se invocă spiritul Crăciunului. De ce credeți?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri