Aceasta este cea mai mare superstiție a Deliei. Este pentru prima dată când vorbește despre așa ceva

Aceasta este cea mai mare superstiție a Deliei. Este pentru prima dată când vorbește despre așa ceva
Delia Matache rămâne una dintre cele mai iubite și apreciate vedete ale României. Iată ce nu ați știut niciodată despre ea.

E frumoasă, talentată dar, ca orice om, are fobii și superstiții. Veți fi uimiți de lucrurile care o sperie pe Delia.

Aceasta este cea mai mare superstiție a Deliei. Este pentru prima dată când vorbește despre așa ceva

După spectacolul incendiar pe care l-a susținut la Festivalul Neversea, Delia a dat un interviu la radio KISS FM. Frumoasa cântăreață a povestit despre cea mai mare superstiție a sa, de care nu a știut nimeni până acum. Jurata de la iUmor a afirmat că niciodată nu se întoarce din drum când trebuie să aibă un spectacol, pentru că va avea ghinion. De aceea e foarte atentă să nu uite ceva în camera de hotel.

„Dacă mă întorc din drum, am senzația că se va întâmpla ceva rău în seara aia”

„E stupid, încerc să nu mă întorc în camera de hotel că mi-am uitat ceva. Încerc să nu uit nimic, nicăieri. Nu vreau să mă întorc din drum. Dacă mă întorc din drum, am senzația că se va întâmpla ceva rău în seara aia”, s-a destăinuit Delia.

Face stretching în culise

Dar mai există un ritual pe care Delia îl are ori de câte ori trebuie să aibă un spectacol: face stretching în culise. Nici ea nu știe de ce a ales să facă acest lucru, dar așa simte. „Nu înțeleg de ce fac stretching. Efectiv, eu fac stretching. Dacă mă filmează cineva, vede că fac stretching. Aproape mă duc în din ăstea de yoga. Nu am o coregrafie impresionantă… N-am nimic de făcut…”, a mai spus vedeta.

Și-a făcut pagină de instagram unde postează imaginile din concedii

Îndrăgostită până peste cap de călătorit, Delia a considerat că a venit momentul să facă o altă pagină de instagram, unde postează imagini superbe din locurile în care se plimbă alături de soțul său. A existat și un motiv: nu a vrut ca fanii săi să se simtă aiurea de prea multe fotografii postate.

Sursă foto: instagram