Acesta este hotelul de zero stele. Iată cât costă o noapte de cazare

Acesta este hotelul de zero stele. Iată cât costă o noapte de cazare
Hotel de trei stele? Sau poate cinci stele? Fiecare alege pentru vacanță ce îi permite buzunarul. Ce spuneți însă de un hotel de zero stele?

Dacă v-ați săturat de hotelurile zgomotoase și vreți să fiți doar cu persoana iubită și natura, merită să încercați să dormiți măcar o noapte într-un hotel de zero stele.

Acesta este hotelul de zero stele. Iată cât costă o noapte de cazare

Simțiți nevoie să evadați în natură, unde nimeni să nu vă deranjeze cu nimic? Aveți la dispoziție acum o locație cu totul și cu totul deosebită, care se află în Elveția. Este vorba de un hotel de zero stele, conceput de doi frați care au vrut să revoluționeze domeniul hotelier. Frații Riklin au ținut cu tot dinadinsul să facă Null Stern Hotel într-un fel aparte.

De fapt, este vorba de o singură cameră, fără pereți, tavan sau toaletă, ci un superb pat dublu, cu două noptiere și veioze. Și dacă ar crede cineva că un asemenea loc nu interesează pe nimeni, ar greși, pentru că pe această cameră se bat mulți clienți.

Hotelul este situat pe vârful unui munte, la 3900 de metri

Cine vine la hotelul fraților Riklin din satul Saillon, sudul Elveției, va avea și intimitatea de care are nevoie, întrucât camera este situată în vârful muntelui Gobsi, la o altitudine de 3900 de metri, iar peisajul de care au parte cu greu poate fi descris în cuvinte.

Cei doi frați au vrut să facă acest hotel, gândindu-se că doar în mijlocul naturii omul poate să se gândească la ceea ce contează cu adevărat în viață. „Nu somnul este important. Ceea ce este important este să reflectăm asupra situației mondiale actuale. A rămâne aici este o declarație despre necesitatea unor schimbări urgente în societate”, a mărturisit Frank Riklin.

La rândul lui, fratele, Patrick Riklin susține că acum e momentul ca fiecare să reacționeze, nu să doarmă: „Pe scurt, acum nu este momentul să dormim, trebuie să reacționăm. Dacă vom continua în aceeași direcție cum o facem acum, ar putea exista mai multe locuri anti-idilice decât idilice”.

Un majordom aduce cafeaua și masa

Dacă vreți să vorbiți noaptea cu stelele, iar un majordom să stea la dispoziția voastră și să vă aducă cafeaua și mesele principale, va trebui să scoateți din buzunar 325 franci elvețieni, adică aproximativ 337 de dolari pe noapte. Și, un lucru important de menționat: baia este o toaletă publică care se găsește la cinci minute de mers pe jos.

Sursă foto: stiridinlume