Luna trecută, actorul a recunoscut într-un interviu televizat că soția sa, Phillipa Coan, a născut primul lor copil, dar nu a vrut să spună nici până acum ce sex are copilul și nici cum îl cheamă.

Sâmbătă, un fotoreporter l-a surprins pe Jude Law la prima ieșire cu bebelușul la plimbare.L-a plimbat în cărucior, i-a făcut tot felul de grimase vesele și era foarte amuzat de ceea ce făcea copilul în cărucior.

Apoi, la un moment dat, l-a scos din cărucior și l-a băgat într-un „marsupiu” din stofă, ținându-l aproape de pieptul său. Bebelușului i se vedeau doar piciorușele încălțate în botoșei albi, asortați cu căciulița, și un pic din pantalonașii galbeni.

Jude Law a fost în culmea fericirii de când a aflat că ultima sa soție, psiholog, este însărcinată cu cel de-al șaselea copil. Era la începutul lunii ianuarie. Atunci a declarat presei britanice că este pregătit să schimbe scutece. Nu s-a ferit să spună că pentru el rolul de tată este o sursă de fericire absolută. ”Ador asta. De ce să n-am încă un copil? Am șansa să fiu cu o persoană pe care o iubesc la nebunie. Deci ideea de a avea mai mulți copii este de-a dreptul minunată”, a spus actorul englez care a făcut o carieră fulminantă la Hollywood.

Jude și Phillipa s-au căsătorit anul trecut, la Londra, după patru ani de relație. Phillipa Coan este cea de-a patra soție a actorului. El are cinci copii din cele trei relații anterioare și spunea că abia așteaptă ca în familia sa ”frumoasă și stabilă”, cu multă bucurie adusă de copiii care devin deja adolescenți, să apară și un bebeluș.

Jude Law a fost și în România la începutul anilor 2000, când în apropierea Brașovului s-a filmat pentru Cold Mountain. În 2003, el a fost nominalizat pentru Premiul Academiei pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa din acest film al lui Minghella. În 2006, Jude Law a fost considerat în topul primilor zece actori de Hollywood, care pot garanta succesului unui film.

 

Phil Collins nu mai scapă de fosta soție. Cum încearcă să o dea afară din conac

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri