Actorul Adrian Văncică a luat o decizie uluitoare. Rolul din Las Fierbinți i-a schimbat viața

Actorul Adrian Văncică a luat o decizie uluitoare. Rolul din Las Fierbinți i-a schimbat viața
De 10 ani, Adrian Văncică dă viață personajului Celentano, din serialul ”La fierbinți”. E bețivul satului, leneș și se face că muncește. Se uită cruciș și are gesturi de bețivan. Rolul i-a schimbat radical viața și a fost nevoit să ia o decizie uluitoare.

Serialul ”Las Fierbinți” are un uriaș succes pentru că actorii și întâmplările sunt ca în viața reală. Personajele sunt haioase, dar actorilor nu le-a fost ușor. Majoritatea spun că serialul le-a schimbat viața. Le-a adus notorietate, dar au cumulat și multă oboseală. Adrian Văncică a renunțat să facă ceea ce îi place cel mai mult.

Adrian Văncică a luat o decizie uluitoare

Adrian Văncică (44 de ani), Celentano din Las Fierbinți, și-a dat demisia de la Teatrul Nottara. Programul încărcat l-a adus la capătul puterilor, scrie evz.ro. Pentru moment, a renunțat la cariera sa de 15 ani la Teatrul Nottara.

Marinela Țepuș, directorul teatrului, a declarat că nu știe care a fost cu adevărat motivul plecării acestuia. Aceasta a mai spus că actorul a venit cu demisia scrisă și că nu a mai putut să-i schimbe decizia. Artistul renunțase la spectacole și se mai ocupa de o singură piesă.

Marinela Țepuș a povestit că motivul demisiei a fost lipsa de timp. Actorul muncea mult, la filmări și repetiții săptămânale.

„A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa. Pe de altă parte, mai juca în acel moment doar într-o singură piesă. Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, a declarat Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara, citată de evz.ro. Directoarea teatrului a mai povestit că nu i-a fost ușor să se obișnuiască cu această decizie, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori de mai bine de 15 ani. Aceasta a transmis că în semn de respect îl va susține în tot ceea ce își propune și că Teatrul Nottara va avea mereu ușa deschisă pentru vedeta din Las Fierbinți.

De 10 ani, Adrian Văncică dă viață personajului Celentano, din serialul ”La fierbinți”. E bețivul satului, leneș și se face că muncește.
Actorul Adrian Văncică a renunțat la cariera sa de 15 ani la Teatrul Nottara.

Rolul din Las Fierbinți i-a schimbat viața

Adrian Văncică a mărturisit că rolul din Las Fierbinți nu e tocmai ușor. “Când am, să zicem, vreo 3 zile de filmare pline, una după alta, mă dor ochii, pentru că stau tot timpul aşa cu ochii (n.r. cruciş) De-aia eu nici nu-mi văd partenerii. În atâtea sezoane, eu nici nu mi-am văzut partenerii ce fac. Pentru că dacă stau cu ochii aşa, nu vezi. Aveam un tic al lui Celentano la maxilar, mă dureau maxilarele dacă filmam 3 zile. Mă dureau maxilarele”, a recunoscut Văncică.

“Faptul că eu fac Celentano de atâţia ani nu a împiedicat regizorii să mă ia în filmele lor, de la domnul Mungiu, la Radu Muntean ş.a.m.d. Anul trecut, un scurt-metraj care l-am făcut cu Bogdan Mureşanu, “Cadoul de Crăciun”, a câştigat foarte multe premii, inclusiv European Film Awards. Cel mai bun scurt-metraj din Europa. Oamenii au încredere în mine că pot să fac şi altceva decât Celentano”, a povestit Adrian Văncică. Sursa: evz.ro