Actrița cu 8 nominalizări la Oscar, dar nicio statuetă. „Nu sunt o ratată”

Actrița cu 8 nominalizări la Oscar, dar nicio statuetă.  „Nu sunt o ratată”
O actriță cunoscută și iubită are 8 nominalizări la Oscar, dar nicio statuetă. Aceasta însă se simte bine în pielea ei și nu se consideră o ratată.

Deși este o actriță consacrată și a avut roluri memorabile, Glenn Close nu a luat niciodată un premiu Oscar, deși a fost nominalizată de nu mai puțin de 8 ori. Actrița a vorbit despre cum se simte în această postură. Glenn Close s-ar putea să nu aibă statuete de Oscar pe raft, dar nu este o ratată.

Actrița cu 8 nominalizări la Oscar, dar nicio statuetă. S-a comparat cu Peter O’Toole

8 nominalizări la Oscar

Actrița, în vârstă de 74 de ani, a vorbit recent cu Associated Press și a discutat despre statisticile mult mediatizate conform cărora a primit opt ​​nominalizări la Oscar, dar nu a câștigat niciodată. După ce Youn Yuh-jung a lui Minari a câștigat anul acesta premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar, Close s-a legat de regretatul actor Peter O’Toole, care a avut, de asemenea, opt nominalizări la Oscar și zero victorii de-a lungul carierei sale.

„În primul rând, nu cred că sunt o ratată”, a declarat ea pentru AP. „Cine din această categorie este un ratat? Ești acolo, ești unul dintre cinci oameni onorați pentru munca pe care ai făcut-o, tu sau colegii tăi. Ce este mai bine decât asta?” a spus vedeta. „Și sincer cred că presei îi place să aibă câștigători și învinși. Și apoi spun: „Cine este cel mai prost îmbrăcat?” Și știi, „Cine a ținut cel mai prost discurs?” Uită!. Nu este vorba despre asta”, a mărturisit iubita actriță.  

Ce ar face cu statueta, dacă ar fi câștigătoare 

Înaintea Oscarurilor de luna trecută, Giuliana Rancic de la postul american E! a întrebat-o pe Close dacă s-a gândit unde și-ar pune premiul dacă ar câștiga. „De fapt nu m-am gândit, dar am această fantezie – și cred că aș face-o – aș putea să o duc (statueta) la biblioteca locală pentru ca oamenii să o vadă; s-ar putea să o duc la cafeneaua la care merg des”, a spus Close. „Pentru ca oamenii să poată vedea de fapt cum este. Să aduc această lume în viața de zi cu zi. Asta voi face eu”, a încheiat Glenn Close. 

În plus față de „Hillbilly Elegy”, care i-a adus o nominalizare, vedeta a fost recunoscută anterior pentru rolurile sale în „Fatal Attraction”, „Dangerous Liaisons”, „Albert Nobbs” și „The Wife”, precum și „The World Selon Garp”, „The Big Chill” și „The Natural”.

Foto: Facebook

Doliu și lacrimi în familia Obama. Cine le-a murit de cancer

Recomandarile noastre