Actrița din serialul „50 Shades of Grey” s-a mutat cu iubitul și e iubită de mama copiilor lui

Actrița din serialul „50 Shades of Grey” s-a mutat cu iubitul și e iubită de mama copiilor lui
După trei ani de întâlniri, Dakota Johnson s-a mutat într-o casă de vis din Malibu împreună cu iubitul ei în vârstă de 43 de ani, Chris Martin, front-man-ul, pianistul și chitaristul trupei de rock alternativ Coldplay. Proprietatea e cu adevărat spectaculoasă.

Dakota Johnson, actrița din 50 Shades of Grey s-a mutat cu iubitul și e iubită de ex-a lui. Cuplul, care este împreună din octombrie 2017, s-a mutat într-o proprietate albă modernă, în stil Cape Cod, completată cu o piscină, cadă cu hidromasaj și cinema. Costul reședinței a fost de 12,5 milioane de dolari.

Locuința din California de Sud este deosebit de spațioasă. Și albă.  De aceea i se spune „casa albă din vest”.  Va fi ideală pentru ei doi copii ai bărbatului, Apple și Moses. Ei trăiesc cu mama lor, celebra actriță  Gwyneth Paltrow, de care Chris Martin s-a despărțit și cu care a rămas în relații amiabile.

Reședința are un total de șase dormitoare și nouă băi, o suprafață de 5.338 de metri pătrați, pe două niveluri. Există, de asemenea, o casă de oaspeți cu două etaje, cu o sală de jocuri, cameră de zi, bucătărie și dormitor. Zona în aer liber este mare și luxoasă, cu o piscină lungă, cadă cu hidromasaj atașată, o zonă de lounge, precum și o zonă de luat masa cu șemineu și o secțiune completă de grătar în aer liber, care include un bar.

Există și o autorizație de construire a unui teren de tenis, inclus în achiziție. Proprietatea este închisă și are multă siguranță pentru cântăreț și actriță. Livingul are șemineu și vedere uimitoare la Oceanul Pacific. Și bucătăria este imensă, cu o insulă de marmură. Baia principală oferă două tejghele și o cadă albă de sine stătătoare în fața unei ferestre.

După 50 Shades of Grey s-a apucat de psihologie

Dakota este fiica actorului Don Johnson și îi seamănă foarte mult. La începutul acestei săptămâni, Dakota a spus că va fi în terapie pentru „restul vieții sale”. Vedeta  din 50 Shades of Grey a făcut „cursuri de psihologie online” în lockdown și insistă că va fi probabil în terapie atâta timp cât va trăi, la cât îi place să învețe „despre a fi om”.

Vorbind la The Drew Barrymore Show, ea a spus: „Am fost atât de norocoasă că am fost înconjurată de oameni care m-au încurajat să merg mai adânc în mine. Chiar și în timpul carantinei, am început să fac cursuri de psihologie online pentru că… nu aveam de gând să intru la facultate, dar am făcut aceste cursuri uimitoare. Probabil voi fi în terapie pentru tot restul vieții mele. Nu termini niciodată să înveți despre a fi om”.

Ea a povestit și cum au decurs filmările la cele trei pelicule incendiare. „A trebuit să mă pregătesc de fiecare dată și să știu exact ce vom face și cum vom realiza filmările scenelor, cele mai intime. Pe parcursul celor trei filme, nu a devenit niciodată mai ușor. Nu era de genul: Oh, chestia asta veche, știi?”.

Cât de mult o iubește Gwyneth Paltrow pe Dakota

Anul trecut, fosta lui Chris, Gwyneth Paltrow, a mărturisit că este încă în relații bune cu acesta. De altfel, Gwyneth a spus că o „iubește” pe noua parteneră a tatălui copiilor ei, și a fost văzută petrecând timp cu Dakota Johnson, precum și cu Chris și Brad, de mai multe ori, scrie Daily Mail. Ea a adăugat la revista Harper’s Bazaar: „O iubesc. Văd cum ar părea ciudat pentru că este cam neconvențional. Dar cred că, în acest caz, tocmai după ce am trecut-o iterativ, o ador doar.

Și în octombrie 2019 Gwyneth Paltrow a postat un omagiu de ziua Dakotei. Fondatoarea Goop a folosit rețelele de socializare pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a iubitei fostului ei soț, împărtășind o imagine simpatică a actriței. Alături de un emoji cu inimă albastră, ea a scris: „La 30 de ani, această bijuterie absolută”. Zilele trecute, fostul soț, cântărețul Chris Martin, a postat o fotografie de familie, alături de fosta sa soție și copii.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram

La ce să ne așteptăm de la „Românii au talent”! Smiley și Pavel Bartoș anunță un sezon uimitor

Recomandarile noastre