Actrița Emma Watson a fost clonată?! Imagini demne de Dosarele X

Actrița Emma Watson a fost clonată?! Imagini demne de Dosarele X
V-ați uitat bine la fotografie? Atent, atent? E Emma Watson, celebra actriță din filmele cu Harry Potter, așa-i? Doar o știm prea bine din seria amintită, dar și din alte filme cunoscute.

Cu peste 7 miliarde de oameni care trăiesc pe Pământ, va trebui să existe un „geamăn” pentru majoritatea dintre noi, undeva acolo. Din păcate, nu toți arătăm ca vedete din lista A, precum această tânără din Marea Britanie a cărei asemănare ciudată cu Emma Watson (Harmione din Harry Potter, Belle din Beauty and the Beast) o face să devină virală. „Clona” Emmei Watson trăiește, a fost găsită în Marea Britanie, iar unii oameni sunt de-a dreptul confuzi când o întâlnesc pe stradă.

Când Ella a împărtășit pentru prima dată o fotografie a ei în comparație cu cea a Emmei Watson de pe Reddit, oamenii au fost șocați să constate că este aproape imposibil să le deosebească. „I-am arătat iubitei mele care iubește Harry Potter și a greșit”, a comentat cineva. „Nu văd nicio diferență”, a subliniat un alt utilizator. Peste 65.000 de persoane de pe Reddit au făcut ca postarea britanicei să devină virală.

Cine e Ella Norton, „clona” Emmei Watson

Această tânără de 17 ani devine virală pentru asemănarea ei extraordinară cu actrița Emma Watson. „Numele meu este Ella Norton și sunt o tânără de 17 ani din Anglia. În prezent urmez școala și mi-a plăcut să încep un Instagram și să postez pe Reddit asemănările cu vedeta Emma Watson”, s-a prezentat Ella, pe Bored Panda. „Mi s-a spus că seamăn cu Emma încă de când eram mică! Nu m-am gândit niciodată că semănăm suficient de mult cu ea pentru a face vreodată ceva”, a mai spus tânăra, pentru sursa citată.

Bored Panda a întrebat-o pe Ella dacă este oprită pe stradă de fanii Emmei Watson. „Tot timpul! De obicei, ori de câte ori vizitez orașe mari, cum ar fi Londra sau Oxford. Mă simt mereu atât de rău că îi dezamăgesc pe cei care cred cu adevărat că eu sunt Emma, ​​deoarece nu vreau să dezamăgesc oamenii. Totuși, este absolut suprarealist, trăind zilnic chiar și un pic din ceea ce este viața unei celebrități”, a mai spus tânăra care pare a fi clona celebrei actrițe.

„Am început recent recent să fac cosplaying, anul acesta”, a spus Elle pentru Bored Panda. „Până acum am jucat doar într-adevăr cosplay ca Hermione, dar vreau să fac cosplay și cu Belle din Beauty and The Beast și Meg March din Little Women. Nu am mai făcut niciun cosplay profesional până acum, dar aștept cu nerăbdare să aflu mai multe despre cosplay și să merg la convenții când pot”.

Oamenilor nu le vine să creadă că nu e Emma. Îi cer autografe

Dar aspectul nu este singurul lucru pe care Ella și Emma îl au în comun. Ambele tinere doresc să-și folosească platforma și publicul pentru a vorbi despre problemele care le contează cel mai mult. „Îmi place foarte mult să încep în comunitatea cosplay-ului și să împărtășesc și cărțile pe care le citesc și studiez, de care sunt foarte pasionată. De asemenea, este minunat să am o platformă pe care să vorbesc despre probleme importante”, a mai spus Ella.

Ea spune că „este măgulitor” faptul că oamenii o confundă cu celebritatea britanică. „Când am vizitat o dată Oxford, erau mulți copii îmbrăcați în uniformele din Harry Potter și mi s-a cerut să fac poze cu toți și să semnez autografe, unii cerând autograful Hermionei! A fost foarte drăguț”, își amintește tânăra.

Visul fetei e să studieze la Oxford și apoi speră să lucreze pentru drepturile omului. „Mă consider un avocat pentru drepturile omului, precum și pentru problemele de mediu și mi-ar plăcea să pot face diferența în lume. Acesta este un alt motiv pentru care îmi place să am o platformă pe social media; este minunat să am o voce cu care să pot vorbi despre probleme importante”, spune Ella Norton.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Daria lui Bodi e disperată: „Îmi tremură mâinile, am nevoie de tine acum!”