Actrița Rodica Mandache l-a certat pe ministrul culturii, în ropote de aplauze

Actrița Rodica Mandache l-a certat pe ministrul culturii, în ropote de aplauze
Actrița Rodica Mandache a fost răsplătită pentru întreaga sa activitate la Premiile UNITER 2020. Distincția i-a fost acordată de ministrul culturii care a fost certat de artistă pentru prezentarea făcută.

Actrița Rodica Mandache a fost premiată pentru întreaga activitate, la Premiile UNITER 2020. Ministrul culturii a avut un discurs care a supărat-o pe îndrăgita artistă.

Actrița Rodica Mandache l-a certat pe ministrul culturii

Ministrul culturii, Bogdan Gheorghiu (45 de ani), a fost prezent luni seara, 21 septembrie la Craiova şi a participat la Gala Premiilor UNITER.

El a fost desemnat să-i ofere „Premiul pentru întreaga activitate” Rodicăi Mandache, dar prezentarea pe care a făcut-o nu a fost cea mai potrivită. Îndrăgita actriţă l-a taxat pe ministru, iar momentul a fost primit cu ropote de aplauze.

”Sunt încercat de mari emoţii. Ce onoare pentru mine să am ocazia în această seară să-i înmânez un premiu Rodicăi Mandache care şi-a început activitatea înainte de a mă naşte eu…”, a spus la începutul discursului ministrul.

Bogdan Gheorghiu a continuat şi i-a povestit Rodicăi Mandache cum i-a „marcat întreaga copilărie”.

Rodica Mandache l-a pus la punct pe ministrul culturii

Marea actriţă a urcat pe scenă şi a primit cu emoţie aplauzele puternice.

“Domnule ministru, când mai prezentaţi o doamnă, o femeie, nu mai spuneţi de atâtea ori că aţi fost marcat din copilărie şi că sunt pe scenă dinainte de a vă naşte”, a spus îndrăgita actriță.

Momentul a fost răsplătit cu ropote de râs şi aplauze puternice. Rodica Mandache (77 de ani) l-a mai taxat o dată în discursul său pe Ministrul Culturii. „Pentru că am un singur minut la dispoziţie, n-am cum să mulţumesc tuturor zecilor, sutelor… dinainte de a vă naşte dumneavoastră, n-am cum să le mulţumesc tuturor. Când o să mă dau jos de pe scenă, o să credeţi că eu merg. Dar eu nu merg, zbor!”, a încheiat marea actriţă.


Maia Morgenstern, Radu Iacoban și Lari Georgescu pe scena FEST-FDR – S.O.S.2020

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp