Adda sufera groaznic. Boala se manifestă violent. E șocant cum arată acum

Adda sufera groaznic. Boala se manifestă violent. E șocant cum arată acum
Îndrăgita artistă Adda trece prin momente cumplite. Boala de care suferă a început să se manifeste, iar de data aceasta criza e extrem de violentă.

Adda a fost diagnosticată cu Borelioza și Bartonella, după un an și jumătate de chin și diete. Aceste boli sunt cauzate de țânțari, căpușe sau ploșnițe. Cele  două afecțiuni sunt extrem de periculoase și au simptome extrem de complicate, de la o stare generală proastă, la oboseală, frisoane, cefalee, febră până la mialgii, erupții cutanate multiple. În plus, vin la pachet cu manifestări musculo-scheletale, cardiace sau neurologice.

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioză și Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge.

Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile”, a mărturisit artista, în februarie.

Adda tocmai se confruntă cu o erupție groaznică

Adda tocmai se confruntă cu o erupție cumplită a simptomelor bolii.  Ea tocmai a început tratamentul. ”Trăiesc o perioada cel puțin interesantă. M-a schimbat radical, din toate punctele de vedere. Nu mai știu cine e față de dinainte de Octombrie 2020. Dar cred că, totuși, cea de acum îmi place mai mult. Am trecut de prima faza a tratamentului și azi am primit o veste bună. FUNCTIONEAZAAAAA! Simptomele s-au redus 70%. Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge.

Sunt încă în celule dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo. Vreau să fac niște mulțumiri. Mulțumesc Dr. Rareș Simu, om frumos. Singurul și PRIMUL care mi-a spus că nu-s nebună și să mă testez de Lyme. Singurul care mi-a spus că toate diagnosticele anterioare au fost false. A stat câteva seri la rând cu mine în telefon și m-a liniștit pentru că eram extrem de speriată după ce am ieșit pozitiv.

Mulțumiri

Mulțumesc personalului de la Borelia Centrum care, când a văzut pozele cu mine, mi-a spus să mă testez urgent și de Bartonella și să fac RMN cerebral. Mulțumesc Diana Munteanu pentru toate telefoanele și agitația din zilele în care aveam mare nevoie. Mulțumesc Elena Gheorghe pentru că mi-ai amintit câtă putere e în interiorul meu în zilele în care nu puteam să accept diagnosticul. Mulțumesc Codin Maticiuc pentru implicare la secundă. MULȚUMESC Dr Bogdan Cristian Ion, om minunat pentru că mă tratezi corect și îmi dai încredere că va fi bine.

MULȚUMESC Dr Ana Maria Dinu că ești aici mereu, la orice ora din zi și îmi răspunzi la toate întrebările, unele venite de pe alte planete. Mulțumesc Camelia Pop cel mai tare nutriționist din galaxie, om bun și prietenă, pentru că m-ai ținut în viață datorită alimentației atunci când medicii făceau ping pong cu mine. ÎȚi DATOREZ un an jumătate din viață. Mulțumesc Alina, pentru că mă întrebi aproape zilnic cum mă simt și îmi explici pas cu pas la ce să mă aștept în lupta asta. Mulțumesc Simina că m-ai scos din casă și am ras că proastele ore întregi.

Mulțumesc familiei pentru grijă, iubire, răsfăț. Mulțumesc prietenilor care au rămas dezinteresat pentru omul Ada, atunci când Adda a căzut in hău și nu se mai ridică. Mulțumesc, Doamne Doamne că m-ai căutat și m-ai găsit, când eu am uitat să vorbesc cu Ține. Mulțumesc, dragă muzică pentru că îmi hrănești sufletul! Alexuțu meu și Cătălin… voi sunteți PUTEREA MEA! Fără voi… nu ar mai fi nimic! Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr. Îmi pregătesc bucă și psihicu’!”, a mărturisit artista.

Care sunt simptomele Bartonellei

Pentru a veni în sprijinul celor care ar putea suferi de aceeași boală, fără să știe, Adda a mai făcut o postare. „Acestea sunt simptomele infectării cu bartonella- la bartonella quintanna – apar dungi ( cum e la mine în poze) la henselae arată mai mult că niște eczeme, pojghița lucioasă maronie. Dacă va regăsiți în simptome – mergeți la infecționist/ parazitolog/ bacteriolog”, a explicat Adda, postând o imagine pe care sunt notate simptomele.

Sursa foto: Facebook