Adda va scrie o carte despre problemele prin care a trecut. Acum însă, situația e gravă. „Nu-mi simt partea stângă din față și piciorul stâng”

Adda va scrie o carte despre problemele prin care a trecut. Acum însă, situația e gravă. „Nu-mi simt partea stângă din față și piciorul stâng”
Un an și jumătate i s-a pus diagnosticul greșit și a primit un tratament și mai greșit. Se pare că Adda are toate șansele să-și revină.

Problemele de sănătate ale Addei s-au agravat. Vedeta le-a spus fanilor cum se simte acum.

Adda va scrie o carte despre problemele prin care a trecut. Acum însă, situația e gravă. „Nu-mi simt partea stângă din față și piciorul stâng”

În urmă cu mai mult de o săptămână, Adda a primit diagnosticul de Borelioza și Bartonella. Din păcate, Adda se simte din ce în ce mai rău, dar din fericire e optimistă că poate învinge răul. Pentru că tratamentul pe care-l face acum este complicat, ea a anunțat că pentru o perioadă se va retrage din fața camerelor. Va fi însă activă pe rețelele de socializare, unde-i va ține la curent pe toți cei care o iubesc cu starea sănătății.

„Nu-i place lui Gogutz că beau peste 3 l de lichide pe zi. Nu-i place nici ce mănânc”

„Mă simt binecuvântată că am aflat. Mă simt iubită așa cum nu s-a mai întâmplat până acum. Și pentru asta vă mulțumesc. Că sunteți aici. Sunt ok. Am avut zile mai bune. Nu-mi simt partea stângă din față și piciorul stâng. Mi se zbat mușchii și mi-e rău. Dar e un semn bun. Nu-i place lui Gogutz că beau peste 3 l de lichide pe zi. Nu-i place nici ce mănânc. Nici ce suplimente iau. Așa că moare ușor. Când încep medicamentele o să plângă după mă-sa. Promit”, a postat Adda pe contul său de Instagram.

„M-a salvat stilul de viață sănătos”

După ce toate problemele vor trece, Adda a anunțat că urmează să scrie o carte în care va povestit prin tot ce a trecut.  Volumul se va numi „Cele trei” și fanii săi vor înțelege prin tot ce a trecut, dar și momentul în care s-a apropiat de Dumnezeu. „Am trăit o minciună. Un an şi jumătate.

M-am tratat greşit dar nu în totalitate. Am simţit mereu că e ceva rău în interiorul meu, care a preluat controlul. Corpul e deştept. La fel şi sufletul. Ele ne dau semnale până înţelegem. M-a salvat stilul de viaţă sănătos. Am reuşit să îmi întăresc imunitatea şi să fac o parte din treabă. Acum, e nevoie de medicamente puternice. O să vă povestesc, în carte, de ce nu m-am oprit din analize.

Un an şi jumătate am lucrat la un puzzle ce părea că nu are nici o rezolvare. Aveam toate piesele împrăştiate chiar în faţa mea şi am ales să mă las ghidată de cadrele medicale. Le-am permis să gândească în locul meu, crezând că sunt total depăşită de situaţie. Realitatea era alta. Acum înţeleg. Acum ştiu că ceea ce am simţit şi ceea ce am văzut era real.

„Apoi, când medicii mă trimiteau la psihologi, am început să dau vina pe mine”

„Am ales să-mi alung intuiţia, să reprim toate mesajele pe care mi le trimitea universul şi să mă încred într-un palpabil fals susţinut cu atâta tărie de cei care, în faţa mea, îşi spuneau genii. Nu am înţeles de ce vocea mea interioară insista mereu să scriu.

Borelia şi bartonella îţi afectează memoria. Îţi dau acel brain fog (ceaţă mentală). Aveam momente în care nu-mi găseam cuvintele. Uitam lucruri. Scăpăm obiecte din mână. Eu, care am compus piese fără să notez versurile. Atât de bine le ţineam minte. Dintr-o dată parcă mă alteram. Şi am dat vina pe stres. Apoi, când medicii mă trimiteau la psihologi, am început să dau vina pe mine. Am început să cred că sunt greşită. Că sunt vinovată. Acum sunt eliberată. E atat de dulce sentimentul.

Când într-un final, acel puzzle ce părea din alte lumi, e întreg. Şi mai mult de atât, îmi confirmă că ceea ce m-au făcut să cred e ireal. Acum, când scriu, am momente în care aştept să-mi amintesc cuvintele. Dar nu mă mai biciuiesc, mă ţin în braţe si am răbdare.

O să vă povestesc, în carte, cum am început să-l simt pe Dumnezeu și cum am început să vorbesc cu el. Toată povestea va fi în “Cele trei”. Vă mulţumesc că sunteţi aici!”, au fost cuvintele tulburătoare ale artistei.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre