Vedeta a dat detalii pe contul ei de Instagram despre cum a descoperit infecția.

Cu lacrimi în ochi, Adelina a spus, într-o filmare, că starea de sănătate este bună, dar și-a exprimat teama în legătură cu această situație.

 „Zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID”

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent. N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros. O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă din păcate. Dar astea e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă. Și vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”

În momentul anunțului, Adelina Pestrițu era în parcarea spitalului, așteptând să fie preluată de medicii. Se vede în filmare cât de mult este afectată și că îi este teamă, așa cum a spus.  Ulterior, au fost testați și membri ai familiei ei, soțul vedetei fiind negativ.

Mai ales pentru cei care nu cred că acest virus există sau că este periculos, Adelina Pestrițu a adresat și îndemnul la purtarea măștii de protecție.

Până luni, pe teritoriul României au fost confirmate 88.593 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

 

foto: Instagram

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp