Adelina Pestrițu, adorată și criticată de 1,3 milioane de fani

Adelina Pestrițu, adorată și criticată de 1,3 milioane de fani
Adelina Pestrițu este urmărită pas cu pas de peste 1,3 milioane de internauți. Unii o laudă și o alintă ”Frumușica”, iar alții o critică de mama focului. Vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a luptat cu depresia, din cauza persoanelor care i-au vorbit foarte urât.

Orice postare făcută de Adelina Pestrițu pe conurile sale de Internet sunt apreciate imediat de sute și mii de fani ai vedetei. În total, bruneta are peste 1,3 milioane de urmăritori. Însă, nu toți au cuvinte frumoase despre ea.

Adelina Pestrițu, adorată și criticată de fani

Adelina Pestriţu (33 de ani) este model pentru multe femei, care îi urmăresc conturile de pe reţelele sociale ca să se inspire din punct de vedere vestimentar sau să afle noutăţi în materie de cosmetice şi alte produse de îngrijire. Bruneta şi-a atras astfel un public feminin, căruia îi vinde cu succes imaginea, iar contractele în această zonă au început să fie din ce în ce mai numeroase.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au devenit părinții unei fetițe adorabile, Zenaida (2 ani) și au împărtășit bucuria lor pe conturile de socializare.

Când a postat o fotografie cu micuța în premergător, au sărit mămicile care au criticat-o considerând că fetița este prea mică pentru a fi lăsată să se deplaseze astfel.

Fosta prezentatoare tv a mărturisit că oamenii sunt răi cu ea pentru jobul pe care îl are, mai ales că aceștia nu consideră că a fi influencer este un job.

„Mulți mă tot întreabă: tu ce faci toată ziua, doar poze și filmări? E un job full time, nu e atât de simplu. Nu am un salariu fix, implicarea îmi aduce bani. Într-o lună pot câștiga mai mult, alteori mai puțin. Eu pot să tolerez critici, dar să fie expuse civilizat”, a declarat Adelina Pestrițu la Digi24.

Adelina Pestrițu s-a luptat cu depresia

Vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a luptat cu depresia, din cauza persoanelor care i-au vorbit foarte urât. Desigur, acum nu se mai gândește la acele momente, dar injuriile aduse i-au făcut mult rău. ”Au fost multe perioade în care am fost în depresie, din cauza oamenilor din jurul meu, care nu știau decât să jignească”, a spus ”Frumușica”.

Bruneta a fost prezentatoarea unui late night show la Kanal d, dar din 2016, fosta gazdă a emisiunii „Wowbiz” s-a reorientat şi a început să fie mai activă pe reţelele sociale, unde are acum foarte mulţi urmăritori. Parteneriatele şi asocierea de imagine cu diferite firme care promovează produse sau servicii pentru femei nu au întârziat să apară, astfel că acum bruneta este asaltată de oferte, care îi aduc satisfacţii financiare.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp