Adelina Pestrițu are o dilemă existențială. O știți, e preocupată de bunul mers al lucrurilor. Chiar oferă, online, lecții de bune maniere și de bună purtare  în public, la masă etc. Adelina Pestrițu a fost una din numeroasele asistente TV, a muncit și a ajuns departe. Acum are o familie superbă, un soț frumos și o fiică minunată.

Trăiesc de un an într-o casă inteligentă plină de gadgeturi care îi fac Adelinei viața mai ușoară. Adelina Pestrițu are și propriul brand de modă, cu care le îmbracă inclusiv e prietenele ei vedete. Bunăoară, recent, Andreea Bălan a purtat o ținută Byeda când a fost invitată la un post de radio ca să își promoveze ultima piesă.  Totul e perfect în viața brunetei.

Totuși, Adelian Pestrițu are o dilemă existențială

Ea a mărturisit totul. A pus și o fotografie care exemplifică. Iată dilema. „De ce toate fetele când să dau cu rimel deschid gura?” se întreabă Adelina Pestrițu, în public.

Experții în make-up explică faptul că majoritatea femeilor deschid gura în mod instrinctiv atunci când aplică rimel pe gene. De ce? Pentru că le ajută să nu mai clipească. „Când aplici mascara, cheia este să nu clipești. Poți rezista dacă în timp ce îți dai cu rimel ții gura deschisă. Încearcă și vei vedea că vei clipi mai puțin dacă ai gura deschisa”, scrie Bzi.ro.

O curiozitate despre rimel

Deși mascara există de foarte mult timp, produsul cosmetic modern, pe care îl folosim și noi azi, a fost inventat de un francez care vindea parfumuri. Numele lui era Eugene Rimmel. Totul s-a întâmplat în anul 1830. Brandul lansat de el a creat o legătură specială cu produsul, iar cuvântul „rimmel” înseamnă, în mai toate limbile, mascara.

Sursa foto: Instagram