Adelina Pestrițu și-a făcut cel mai urât brad. L-a împodobit cu ciori

Adelina Pestrițu și-a făcut cel mai urât brad. L-a împodobit cu ciori
Dacă la Casa Albă s-a împodobit deja bradul, nici vedetele noastre nu au stau deoparte. Mai toate s-au apucat de decorat casa și au pregătit deja brazii. Apoi, cum le stă bine unor dive, au postat pe rețelele sociale imagini cu decorurile.

Adelina Pestrițu s-a ales cu cele mai dure critici după ce și-a prezentat bradul de Crăciun împodobit cu ciori, pene, porumbei și fluturi. În goana după senzațional, vedeta a optat pentru o temă cromatică pe care mulți dintre fanii ei au considerat-o nepotrivită. Bradul Adelinei Pestrițu este negru.

Bradul Adelinei Petrițu, potrivit pentru un showroom

Adelina Pestrițu și-a surprins negativ fanii de pe contul de socializare, după ce a postat mai multe imagini cu bradul de Crăciun deja împodobit. Vedeta a împodobit bradul de la începutul lunii, și a vrut ca totul să arate altfel. Criticile au apărut imediat.

„De ce așa? Crăciunul e sărbătoare de culoare! Nu e modă și nici fashion, dar dacă ție îți place așa…” , i-a scris unul dintre internauţi. Adelina s-a apărat imediat: „Pentru că bradul îl faci să-ți placă ție și celor din casă”. „E glamour ce dorești tu, dar nu transmite nimic…”, i-a mai scris o urmăritoare. „Dar nu vreau să transmită tuturor ceea ce ne transmite nouă!”, a adăugat influencerița.

„Corect, dar parcă negrul nu își are locul în sărbătoarea asta, Crăciun-Nașterea Domnului!” / „Parcă îl făceai pentru fetiță. Oare unui copil îi poate plăcea așa ceva. Este frumos pentru vitrina unui magazin, un showroom… Nu e hate, că nu-mi pasă de ciorile negre din brad, dar atunci când prezinți ceva trebuie să accepți și critici. Și fashion-ul ăsta are o limită… zic!”, i-a  mai scris cineva Adelinei Pestrițu.

Sursa foto: Instagram