Adevărul despre infectarea cu COVID-19 a lui Victor Socaciu

Adevărul despre infectarea cu COVID-19 a lui Victor Socaciu
De o săptămână, Victor Socaciu se află internat în spital și luptă pentru viața sa. El a fost diagnosticat, vinerea trecută cu COVID-19.

Adevărul despre infectarea cu COVID-19 a lui Victor Socaciu iese la iveală. Andrei Păunescu, muzician și jurnalist a făcut declarații uimitoare la un post de televiziune.

În prezent, la o săptămână de la diagnostic, starea folkistului Victor Socaciu este stabilă. Chiar într-un progres față de ultimele zile. Medicii le-au spus apropiaților acestuia însă că pericolul nu a trecut.

Victor Socaciu a ajuns în stare gravă la spital, infectat cu COVID-19. S-a întâmplat după ce a organizat, la Breaza, un festival de folk, „Om bun”. E vorba de un spectacol cu tradiție, cu o vechime de 30 de ani, care ar fi trebuit, inițial, să aibă loc în București. A fost mutat într-o localitate unde incidența bolii cauzate de coronavirus permitea.

Festivalul s-a desfășurat în perioada 29-31 martie. „Festivalul a fost pregătit pentru postura de online, pentru că asta ne oferă vremurile”, declara artistul. Deși s-a transmis online, au existat și spectatori în sală. Mai exact, câteva zeci de persoane. Vineri, când artistul a ajuns la spital, medicii au constatat că  are plămânii grav afectați. Artistul are în continuare nevoie de oxigen suplimentar pentru a putea respira. Dar nu este intubat.

Adevărul despre infectarea cu COVID-19 a lui Victor Socaciu

Andrei Păunescu a dezvăluit că a participat și el la festivalul de folk organizat de Victor Socaciu. „M-am văzut cu Victor pe 30 martie la Breaza, unde eu am stat câteva minute, el trei zile. A făcut un act eroic, la 30 de ani de la inaugurarea acestui festival, iată cu prețul vieții chiar. El a făcut treaba asta în deplină securitate, dar virusul acesta…

M-am văzut cu el atunci și Doamne ajută că nu sunt mulți care au fost acolo cu probleme. Am vorbit chiar înainte cu o seară să se interneze și nu era bine. Am aflat de la soția sa că starea este absolut stabilă și chiar într-un progres în ultimele zile, dar până nu îl auzim și nu îl vedem acasă nu ne putem bucura pe deplin. Este vaccinat, din câte știu, și uite că niciodată nu poți avea garanția că ai scăpat”, a declarat Andrei Păunescu la Prima TV.

Victor Socaciu nu este singura persoană care s-a infectat în timpul festivalului. Și alții au avut de suferit de pe urma COVID-19.

Sursa foto: Instagram

Claudia Cardinale voia să fie învățătoare. Frumusețea ei a făcut-o un star internațional