Adi Minune si-a tras body-ul nevestei pe el și a plecat în „junglă”. „Leopardul” manelist a speriat turiștii de la munte

Adi Minune si-a tras body-ul nevestei pe el și a plecat în „junglă”. „Leopardul” manelist a speriat turiștii de la munte
Adrian Minune își dezvoltă latura umoristică pe lângă talentul muzical. După ce a filmat secvența cu el făcând pe curierul de la Glovo, acum s-a dus pe pârtia de schi să „se joace” de-a animalul feroce.

Cunoscutul manelist Adrian Minune a stârnit valuri de râsete după ce a apărut pe o pârtie îmbrăcat ca o felină sălbatică. Pesemne că vrea să atragă toate energiile din Anul Tigrului care, conform horoscopului chinezesc, va începe pe 4 februarie. Adrian Minune s-a fotografiat alături de o mascotă – tigru.

Minunea de pe pârtie

Și nu oricum! Manelistul a avut o apariție de pomină la schi. S-a fotografiat alături de un fan, purtând o geacă de piele neagră cu blană tip coamă și niște pantaloni-body cu print de leopard.

Cum pantalonii erau și destul de mulați, toată lumea a râs spunând că Adrian minune a încurcat ținuta cu cea a soției. Look-ul de felină fioroasă a fost întregit și de blana care îi înconjura gluga.

„Juri că-i viu, dar de fapt e împăiat. A ieșit leopardul la zăpadă. Pentru perechea aia de izmene a fost vânat și ultimul leopard de la noi din țară. De unde are costumația Adrian, că vreau și eu?” și „Am auzit că anul ăsta se poartă animal print, orice femeie care se respectă trebuie să aibă așa ceva în garderobă. A uitat pijamaua la soție pe el. Data viitoare vine pe pârtie în ștrumf. Minunea de pe pârtie”, au fost doar câteva comentarii ale internauților, la poza cu Adrian Minune.

Adrian Minune se îmbracă după ultima fiță

Exceptând apariția ciudată de pe pârtie, Adrian Minune este recunoscut pentru faptul că are în garderobă numai haine de la marile case de modă. De fiecare dată când are concerte, acesta se îmbracă impecabil, la costum. Dar și la alte evenimente la care merge e îmbrăcat „țiplă” cu haine care de cele mai multe ori au și brandurile inscripționate la vedere.

În 2019, Adrian Minune era cotat  în presă ca fiind unul dintre cei mai bogați cântăreți de manele din țară. Acesta ar avea 15 vile, 13 mașini și multe terenuri chiar în jurul Bucureștiului. Potrivit cifrelor vehiculate atunci, onorariul său pleca de la minim 6.000 de euro pe cântare. Însă artistul face bani mulți din dedicațiile pe care le dau persoanele la astfel de evenimente.

Sursa foto: Facebook, Instagram