Adi Mutu, acces de sinceritate. A spus de ce s-a despărțit de Alexandra Dinu și recunoaște că e gelos

Adi Mutu, acces de sinceritate. A spus de ce s-a despărțit de Alexandra Dinu și recunoaște că e gelos
Golgheterul Adrian Mutu, supranumit și „diamatul fotbalului românesc” a dezvăluit, după douăzeci de ani, motivul pentru care s-a despărțit de frumoasa Alexandra Dinu, dar și ce l-a atras la actuala sa soție, Sandra. Pe Sandra a pus ochii când aceasta avea doar 16 ani, iar el era însurat cu Consuelo.

Adrian Mutu a ajuns pe culmile succesului în fotbal când era prea tânăr ca să înțeleagă ce i se întâmplă. Recent, „Briliantul” a povestit cum s-a maturizat și ce a învățat din numeroasele lecții pe care i le-a dat viața, în podcastul “Acasă la Măruță”.

Regretă că s-a căsătorit la doar 20 de ani și spune că i-a dat un sfat în acest sens și fiului său, Mario. „Și nu numai lui, tutuor le spun să nu facă ce am făcut eu, să învețe din ce am făcut eu. (…) Dacă ești construit și educat în sensul ăsta, dacă ești o persoană mai matură, da, poți să faci pasul ăsta și la 20 de ani. Dar cei mai mulți tineri, la vârsta asta, nu…”, a spus Mutu.

De ce n-a mers căsnicia cu Alexandra Dinu? „Din cauza tinereții. Când începi să crești, idealurile se schimbă, încep neînțelegerile… Eram amândoi acolo (n. Italia), singuri”, a răspuns fotbalistul. Relația lor a durat mai puțin de 3 ani, însă din ea a rezultat primul copil al golgheterului, Mario Mutu.

Alexandra a rămas în Italia, a început o carieră în film

Pentru că fosta soție a ales să rămână în Italia, Adi Mutu s-a îndepărtat de fiul său. Regretă că lucrurile au stat așa. „Am lipsit din viața lui Mario, într-adevăr. Astea sunt momente grele, mai ales pentru un copil. Cel mai frumos e să fii zi de zi alături de copil. Din păcate, eu nu am fost alături de Mario. Asta îi și spuneam, acum un an când a venit în țară și am început să stăm mai mult împreună. Îi spuneam că trebuie să recuperăm timpul pierdut chiar dacă nu mai putem recupera vârsta aceea sau experiența aceea. Dar putem să construim ceva frumos, o relație tată-fiu”, i-a mărturisit Mutu lui Măruță.

Citește și: Mario Mutu despre relația cu mama și cu tata: „Am avut evenimente neplăcute în trecut!”

Pe actuala soție a pus ochii când aceasta avea doar 15-16 ani

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani, și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!» Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”, a mărturisit Mutu. Cu Sandra, mai tânără cu 14 ani ca el, formează un cuplu de circa 7 ani și au un băiețel împreună, Tiago, în vârstă de 4 ani.

Adi Mutu și fiul său, Tiago

Despre partenera lui, Mutu a vorbit la superlativ: „Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut.”

În relația actuală, amândoi sunt geloși

„Recunosc că sunt gelos. Toată viața am fost gelos. Dar nu gelozie dusă la extrem. În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată”, a dezvăluit fotbalistul, punctând că și ea este geloasă, dar în limite normale.

Sandra și Adrian Mutu recunosc că sunt firi geloase

„Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească. (…) Îmi place să gătesc, mă relaxează. Țin minte că am pierdut odată un meci și am gătit cinci feluri de nervi. Făcusem ardei umpluți și ciorbă de perișoare, până la cinci dimineața am stat. Se umpluse frigiderul. (…) Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!”, a mai povestit Briliantul în cadrul podcastului.