Adio, Bodi, bun venit Bădălău. E bătut în cuie. Bianca Drăgușanu se mărită

Adio, Bodi, bun venit Bădălău. E bătut în cuie. Bianca Drăgușanu se mărită
Nimeni și nimic nu îi mai va mai ține despărțiți pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. S-au certat, s-au împăcat, iar acum fac o nuntă ca în povești.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc de nuntă. Fericitul eveniment va avea loc în luna august. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

Adio, Bodi, bun venit Bădălău. E bătut în cuie. Bianca Drăgușanu se mărită

Indiferent cât a vrut Alex Bodi să o înduplece pe fosta sa soție să revină la el, blonda a fost de neclintit. Inima îi aparține lui Gabi Bădălău și cu el va rămâne, teoretic, până la sfârșitul zilelor. Bianca și Gabi sunt acum pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă.

Conform cancan.ro, vedeta a primit și inelul de logodnă, o bijuterie de doar… 30.000 de euro, pe care însă nu vrea să-l poarte. Din două motive. Primo: nu vrea ca un obiect să strice și mai mult relația dintre Gabi și fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu. Secundo: e precaută.

Cei doi au semnat un contract prenupțial

De data asta, Gabi a ținut cont de pretențiile părinților săi și a semnat un contract prenupțial cu frumoasa viitoare soție. Iar Bianca nu a avut nimic de obiectat la condițiile puse de viitorii socri. Cei doi vor avea o nuntă dublă: una în Grecia și alta în București. Legat de bani, se vehiculează că va fi pusă la bătaie suma de 1 milion de euro.

Le va cânta la nuntă regele Florin Salam

Se aude că deja mirii au rezervat două vile de lux în Grecia. Prietenii care le vor fi alături, în număr de 40, vor ajunge pe tărâmul elen cu un charter, închiriat special. Și, așa cum le stă bine unor miri de cinci stele, acestora le va cânta la nuntă regele Florin Salam.

Nikos Vertis le-a făcut reducere

În acest moment nu se cunoaște care va fi locația din București, dar se știe că evenimentul va avea loc într-un palat din apropierea Capitalei. Bianca și-a dorit mult ca pentru ziua specială, totul să fie decorat cu flori naturale. Pentru care se va plăti încă 40.000 de euro.

Gabi și Bianca au hotărât să petreacă alături de prieteni, dar se aude că și presa va participa la nuntă. Mai mult, se crede că deja a fost antamat Nikos Vertis. Acesta a făcut un gest frumos și le-a făcut acestora reducere. Așa că, în loc de 120.000 de euro, el le-a cerut doar 100.000 de euro.

Rochia de mireasă va costa peste 40.000 de euro

Deși toată lumea se aștepta ca Bianca să-și facă rochia la atelierul ei, aceasta a preferat să meargă pe mâna designerului Elie Saab. Așa că la sfârșitul lunii iunie va pleca la Paris, acompaniată de sora lui Gabi să facă o probă. Cât privește costul rochiței, acesta va depăși 40.000 de euro.

La mult așteptata nuntă, Bianca va avea șase domnișoare de onoare, care vor purta rochii identice. Cât privește buchetul de mireasă, invitații vor avea o surpriză inedită, pentru că Bianca a vrut ca acesta să fie coborât dintr-un elicopter.

Bianca vrea să rămână însărcinată înainte de nuntă

O altă surpriză constă în faptul că Bianca și Gabi vor neapărat să conceapă un copil înainte de nuntă. În acest sens, cei doi au mers la o clinică de fertilizare in vitro din Turcia. Încă nu se cunoaște data exactă când are loc marele eveniment însă sursele spun că nunta va avea loc în august.

Ce-a putut să-i facă Alex Bodi fostei sale soții

Cu câteva zile în urmă, Alex Bodi a mers pe urmele Biancăi și a ajuns chiar la restaurantul unde ea și Bădălău au servit masa. Care a fost motivul?  Ce l-a determinat pe Bodi să facă asta? Era negru de supărare că în presă au apărut imagini cu el când trăgea de mașina Biancăi.

„Te distrug Bianca, te distrug”

Ce are pe suflet Bodi? E distrus pentru că Bianca nu vrea să se împace cu el. Chiar deși, spune afaceristul, cei doi s-ar fi întâlnit de câteva ori și ar fi comunicat prin mesaje.

Neașteptat a fost comportamentul lui Bădălău atunci când l-a văzut pe Bodi la masa lui. „Fratele meu, stai la masă, calmează-te, să bem un pahar de vin. Voi, dacă aveți chestiuni nerezolvate, poate ar trebui să le rezolvați”, se pare că i-ar fi spus lui Bodi.

Bodi abia a așteptat să-i reproșeze totul fostei sale soții. „Te distrug, Bianca, te distrug, o să arăt tuturor cine ești tu cu adevărat. De ce îmi spuneai că Gabi este în depresie și plânge după tine, că nu vrei să mai fii cu el, că nu știi ce simți. De ce ai jucat la două capete?”, a spus, supărat, milionarul, potrivit cancan.ro.

„Stai, fă, la masă, unde pleci?”

Pusă într-o asemenea situație, blonda a vrut să părăsească locația, dar Bădălău a pus punctul pe I. E adevărat, nu atât de elegant. „Stai, fă, la masă, unde pleci?”, se crede că a afirmat viitorul soț. Drept urmare, blonda l-a suportat pe Bodi și a pus lucrurile la punct.

„Totul este bine, nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun. Oricum, nu mă interesează ce crede lumea sau subiectul de nicio culoare și de niciun fel. Nu mă interesează să mai vorbesc despre asta și oricum se interpretează totul. Eu sunt bine. Nu am înțeles nimic din conversația de la masă.

Ce am înțeles, la final, este că Bodi vrea să mă distrugă și atât. Eu sunt fericită, am o relație, sunt exact cum vreau să fiu. Și nu mai vreau să tulbur liniștea cu nimic”, a afirmat Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Cancan.ro, Antena 3, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre