Adrian Minune se pregătește să schimbe scutece, din nou

Adrian Minune se pregătește să schimbe scutece, din nou
Cine și l-ar putea imaginea pe Adrian Minune azi, schimbând scutece și încălzind biberoane, nu greșește prea mult. Artistul chiar se pregătește de astfel de activități, având în vedere ceea ce urmează.

Vestea momentului în showbiz este că gena cu talent a lui Adrian Minune merge mai departe. Artistul va fi bunic pentru a doua oară. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, este însărcinată.

Astfel, celebrul manelist va deveni bunic pentru a doua oară.

Adriana Simionescu abia așteaptă ca, peste numai câteva luni, să își strângă copilul în brațe. Ea tocmai a făcut anunțul și le-a mai spus fanilor că se pregătește serios să se căsătorească, civil și religios, cu partenerul ei și tatăl viitorului nepot al lui Adrian Minune.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune este însărcinata pentru prima dată, iar doar în câteva luni artista își va strânge copilul la piept.

De precizat este că, pe lângă vestea bună pe care le-a dat-o fanilor, Adriana Simionescu a mai precizat că se pregătește să se căsătorească religios și civil cu alesul inimii sale. Anul trecut, la petrecerea de Crăciun, iubitul ei a îngenunchiat și a cerut-o în căsătorie, în fața familiei.

Fiica lui Adrian Minune devine soție și mamă la 20 de ani

Mezina celebrului manelist are 19 ani. Ea va împlini 20 de ani la începutul lunii decembrie. Pe data de 9 decembrie, tânăra urmează să aibă o petrecere fastuoasă în care va celebra aniversarea. Dar și faptul că, în curând, va deveni mamă. Ea a declarat presei că este însărcinată și foarte fericită. Dar și că, în egală măsură, e foarte emoționată de noul ei statut. Și de responsabilitățile care vor urma.

Este de așteptat ca și nepoțelul sau nepoțica lui Adrian Minune să urmeze tot o carieră în domeniul muzical, având în vedere că și mama sa calcă pe urmele talentatului său tată. Adriana Simionescu lucrează intens și la cariera ei muzicală, astfel că, de curând, aceasta a lansat o piesă. Intitulată „Dans cu tine”, melodia se bucură de un real succes pe platforma YouTube.

Sursa foto: Instagram