Adrian Mutu a fost plătit generos ca să scrie. Câți bani au intrat în contul „Briliantului”

Adrian Mutu a fost plătit generos ca să scrie. Câți bani au intrat în contul „Briliantului”
Adrian Mutu își încheie cariera fotbalistică cu un meci de retragere și plonjează direct în lumea literaților.

Pe 12 iunie, „Briliantul”, care a împlinit deja 43 de ani, va intra pe teren pentru meciul de retragere, la Cluj Napoca. Și, tot atunci, își va lansa cartea. Adrian Mutu și-a scris autobiografia și a încasat bani frumoși pentru asta.

Pentru lansarea cărții sale autobiografice, Adrian Mutu a semnat, încă din luna februarie a acestui an un contract cu editura Bookzone, aceeași cu care au colaborat, în trecut, și alte vedete din showbiz precum Mihai Bendeac, Dan Negru, Mihai Morar, Andreea Marin și Horațiu Mălăele. Pe lângă procentul pe care îl va primi din vânzări, „Briliantul” a încasat 100.000 de euro la semnătură pentru acordul de publicare al cărții, din informațiile GSP.ro.

Adrian Mutu plănuia cartea încă din 2019

El plănuiește această carte încă de acum trei ani, când a și anunțat acest lucru, în timpul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, de la GSP. „Mă gândesc serios să-mi scot cartea! Pentru că sunt anumite lucruri pe care vreau să le povestesc celor care m-au iubit și m-au susținut la echipa națională. Și trebuie să le spun întâmplări din viața mea.

Povestea mea ca fotbalist. Ei merită acest lucru! Au fost momente în viață în care n-am fost responsabil și-mi asum asta. Totul face parte din trecutul meu și nu o să-l reneg niciodată. Eu sunt omul care sunt pentru că am greșit! Am învățat din întâmplările mele. Viața mea a fost o lecție! Am învățat și am știut să merg mai departe. Trecutul nu mă definește pe mine ca om! Am fost un copil și am făcut greșeli. Am fost criticat, am plătit. Acum sunt tată, soț și antrenor. O persoană matură…”, povestea atunci Adrian Mutu.

Astfel, în data de 12 iunie, când Adrian Mutu va juca meciul său de retragere, acesta va avea alături cele mai mari nume din fotbal inclusiv pentru lansarea autobiografiei intitulată „Revenirea din Infern”. Cartea abordează felul în care fostul fotbalist a trecut peste momentele delicate și dificile din viață.

Surse foto: Instagram, GSP.ro