Adrian Năstase se pregătește să fie socru mare. Unde se va ține nunta

Adrian Năstase se pregătește să fie socru mare. Unde se va ține nunta
E nuntă mare în cartier. Adrian Năstase își însoară băiatul și a început deja pregătirile pentru eveniment. Care sunt noutățile.

Adrian Năstase va avea noră aleasă. Băiatul său, Mihnea, își va uni destinul cu cel al Corinei Corolevschi, cunoscută ca și “Prințesa Constanței”.

Adrian Năstase se pregătește să fie socru mare. Unde se va ține nunta

Nu mai e nici o îndoială că nunta pe care fiul lui Adrian Năstase o va face în curând cu aleasa inimii sale va fi evenimentul anului. Cei doi tineri au făcut primul pas și au depus actele la starea civilă. Masa și dansul vor avea loc la Clubul Diplomaților din București și, cu siguranță, cei care vor participa vor rămâne cu o amintire prețioasă.

Cine e Corina

Viitoarea noră a lui Adrian Năstase e o frumusețe de fată, crescută într-o familie cu dare de mână, tatăl ei fiind milionarul Constantin Corolevshi. Tânăra este o personalitate, fiind campioană balcanică și națională la atletism. Nici mirele nu e însă mai prejos, pentru că fiul fostului premier al României este consilier politic la Delegaţia Socialistă din Parlamentul European.

Ce rochie va purta la nuntă

Deocamdată nu a răsuflat nimic despre ținuta pe care o va purta Corina la nuntă, însă toată lumea spune că va fi ceva cu adevărat spectaculos. Mai ales că tânăra a avut dintotdeauna un stil de viață lipsit de griji. În acest moment, pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru că se dorește ca nimic să nu fie lăsat la voia întâmplării.

Fostul premier al României și soția sa, un exemplu de urmat

Adrian Năstase și soția sa Dana au o căsnicie de 35 de ani și sunt un adevărat exemplu de urmat pentru copiii lor. În ceea ce îl privește pe cel de-al doilea fiu al lui Năstase, acesta este căsătorit cu designerul Bianca Ciuvăț și au doi copii. Nașii primului micuț sunt fratele său, Mihnea și Corina.

Sursă foto: wowbiz, avantaje