Adriana Bahmuțeanu a început pregătirile pentru nuntă. Iată ce vrea să facă iubitul brunetei

Adriana Bahmuțeanu a început pregătirile pentru nuntă. Iată ce vrea să facă iubitul brunetei
Adriana Bahmuțenu trece printr-o perioadă foarte bună. S-a logodit cu bărbatul pe care spune că l-a așteptat toată viața și își dorește să fie mamă din nou.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană se pregătește să ajungă în fața altarului și vrea ca totul să fie perfect.

Adriana Bahmuțeanu a început pregătirile pentru nuntă. A arvunit lăutarii. Iată ce vrea să facă iubitul brunetei

E atât de fericită că nu rezistă să nu spună întregii lumi cât de minunat e bărbatul pe care-l are lângă ea. Nunta va avea loc, posibil, anul viitor, dar pregătirile au început. De data asta, Adriana știe că va fi cu noroc: „Am venit să arvunesc lăutarii pentru nuntă, George vrea să facem nunta.

Nu va fi nunta acum, că acum vine Revelionul, păi ce facem, doi în unu? Să arvunești lăutarii este lucrul cel mai greu, pentru că lăutarii sunt ocupați. Și pentru locație am vorbit, rochia de mireasă încă nu am ales-o, depinde ce dimensiuni voi avea. Noi vrem să facem o nuntă la care să ne simțim bine”.

Ce afacere vor să-și facă cei doi

La rândul său, George, care a renunțat la America pentru iubire, s-a gândit că n-ar fi rău dacă ar deschide o afacere în România. „Deocamdată, ne gândim la mai multe variante, la ce să facem și le punem în balanță să vedem ce ar fi mai bine, cum ar fi mai bine, când ar fi mai bine, dar deocamdată suntem în perioada asta de acomodare.

Să mă acomodez cu fusul orar. Cu toată plăcerea o să-mi pun în funcțiune experiența dobândită în America pentru că am lucrat în două domenii. Încă mai lucrez în domeniul imobiliarelor. Pot să aduc un strong customer service (nr. serviciu clienți) care este foarte important. America este numărul unu, din acest punct de vedere. Pot să zic că vreau să implementez și aici acest gen de serviciu. Că în rest toți avem experiență în una-alta”, a declarat logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, pentru Ego.

„De ce să zic nu? Până la 100 de ani. Mergem înainte”

Adriana a fost foarte receptivă la ideile viitorului soț, dar susține că televiziunea n-o va lăsa niciodată. „Eu sunt tot timpul pe TV. Acum ce o vrea Dumnezeu. Nu zic nu. De ce să zic nu? Până la 100 de ani. Mergem înainte. Uite, în America, prezentatorii care sunt de peste 40 de ani sunt respectați. La noi, nu. Ești considerată bătrână, depășită, nu ești pe Tik Tok, nu ești pe nu știu ce. Nu mergem. Ăștia tinerii sunt cu online, ăștia mai de vârsta noastră se uită tot la televizor.”, a afirmat bruneta.