Alarmă în showbiz! Un mare artist e suspect de Covid

Alarmă în showbiz! Un mare artist e suspect de Covid
Showbiz-ul autohton e în stare de alertă. Azi s-a aflat că un mare artist, în vârstă de 60 de ani, ar putea fi una din victimele noului coronavirus.

Cântărețul Marcel Pavel ar putea fi infectat cu SARS-Cov-2. Celebrul artist așteaptă rezultatul, după ce a fost deja supus unui prim test de depistare pentru COVID-19. Vestea vine după ce, în ultimele săptămâni, acesta a fost extrem de activ. El a lansat un nou single, ”Zâna mea frumoasă din poveşti“ şi a început filmările pentru noul sezon al show-ului de la Antena 1, ”Te cunosc de undeva“.

Marcel Pavel este unul din concurenții sezonului și va cânta alături de Monica Anghel pentru prima dată împreună într-un show de divertisment de o asemenea anvergură. Cei doi, însă, nu ar fi la primul duet. Amintim că în 2002, cei doi au reprezentat România la celebrul concurs muzical Eurovision, cu piesa ”Tell me why”.  În finală s-au clasat pe locul nouă, cea mai bună poziție a României în concurs de până atunci.

În plus, tot în ultima perioadă, Marcel Pavel a avut mai multe apariţii la Pro TV şi la Kanal D, unde și-a promovat noua piesă, notează Playtech.ro.

Marcel Pavel este îngrijorat având în vedere vârsta și problemele de sănătate care l-au dat peste cap anul acesta. În luna februarie, el a fost nevoit să se retragă din aparițiile publice, pentru o scurtă perioadă, din cauza unor probleme medicale. Așa cum declara lunile trecute, el a respectat perioada restricţiilor alături de familia lui. El a povestit că nu a fost tocmai ușor, având în vedere contractele anulate, și se declara îngrijorat în legătură cu ce va urma.

Epidemia cauzată de noul coronavirus a afectat serios, lunile acestea, showbiz-ul românesc. Artiștii din industria muzicală au suferit pierderi financiare mari din cauza anulării contractelor și a imposibilității susținerii concertelor planificate.

Marcel Pavel a devenit celebru în urmă cu două decenii, cu melodia ”Frumoasa Mea”, compusă de Ovidiu Komornik, piesă despre care artistul spune că speră să rămână mult timp în inima românilor. La începutul acestui an, s-a calculat că artistul a interpretat piesa care l-a făcut celebru de peste 2.000 de ori.

Mai mult, albumul care a preluat titlul melodiei a fost vândut în 250.000 de exemplare, fapt pentru care lui Marcel Pavel i s-a acordat Discul de Platină.

Sursa foto: Instagram / Marcel Pavel, Pixabay  / geralt

Sursa video: YouTube / Ovidiu Komornik