Alec Baldwin, anunțul momentului. La 5 luni de la accidentul dramatic, actorul se declară în culmea fericirii

Alec Baldwin, anunțul momentului. La 5 luni de la accidentul dramatic, actorul se declară în culmea fericirii
Alec Baldwin și soția sa Hilaria vor deveni din nou părinți. Hilaria a făcut anunțul pe Instagram, unde a scris că este însărcinată cel de-al șaptelea copil al cuplului.

 Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și au împreună în total șase copii. Actorul mai are o fată, Ireland, din căsătoria cu Kim Basinger. Va fi, deci, tată de 8 copii.

Hilaria a născut al cincilea copil, fiul Eduardo, în septembrie 2020, după ce a suferit două avorturi spontane devastatoare. Cel de al șaselea copil – s-a aflat mai târziu – a fost născut prin intermediul unei mame surogat.

Bebelușul de acum are cinci luni de viață intrauterină și se va naște în toamnă. El a apărut în viața familiei Baldwin după împușcarea fatală a Halynei Hutchins pe platoul unde se filma westernul Rust, eveniment nefericit pentru care actorul este dat în judecată de soțul victimei și alți membri ai echipei de filmare. Ancheta procurorului și polițiștilor nu s-a terminat încă.

Anunțul Hilariei Baldwin

Hilaria Baldwin a dezvăluit că este însărcinată cu al șaptelea copil avut cu soțul Alec Baldwin pe pagina ei de Instagram, la doar câteva luni după ce actorul a fost implicat în acea tragedie devastatoare de pe platoul filmului său Rust.

Tânăra de 38 de ani a împărtășit știrea postând un videoclip cu ea și cu Alec, în vârstă de 63 de ani, jucându-se cu cei șase copii ai lor, după ce le-a dat vestea fericită că familia lor se va mai mări cu încă un bebeluș – „un punct luminos în viața lor”.

„După multe suișuri și coborâșuri din ultimii câțiva ani, avem și o surpriză uriașă: un alt Baldwinito va veni în această toamnă”, a scris Hilaria.

Hilaria, care a suferit două avorturi înainte de a-și întâmpina cel de-al cincilea copil, Edu, a recunoscut că nu credea că va mai avea alți copii, explicând că vestea ultimei ei sarcini a venit ca o „surpriză” pentru familie.

Alec Baldwin a distribuit știrea dată de Hilaria și pe contul lui de Instagram. S-a referit și la „vremurile incerte” cu care s-au confruntat Baldwins, aluzia fiind la ancheta în curs privind moartea, anul trecut, a regizoarei Halyna Hutchins pe platoul de filmare.

„Noul nostru copil este un punct foarte luminos în viețile noastre”, a scris Hilaria.

O declarație de dragoste pentru „o călătorie sălbatică”

Tânăra soție a actorului anunțase la începutul acestei luni că ia o pauză de la rețelele de socializare. Iată că s-a răzgândit și a explicat de ce.

„O binecuvântare și un dar în vremuri atât de nesigure. Mi-a fost dor de tine în timpul pauzei mele de pe rețelele de socializare… M-am întors și aștept cu nerăbdare să continui cu tine această călătorie sălbatică pe care o numim „viață”. Dragostea noastră pentru tine și pentru cei dragi”, scris Hilaria Baldwin.

Hilaria și Alec au deja șase copii împreună, două fete și patru băieți. Cel mai mare este un băiat de 6 ani, iar cea mai mică este o fetiță de 8 luni.

Alec mai are o fiică, Ireland Baldwin, în vârstă de 26 de ani, cu fosta soție Kim Basinger.