Alec Baldwin, „sosia” lui Trump, la plajă cu soția însărcinată cu al cincilea copil

Alec Baldwin, „sosia” lui Trump, la plajă cu soția însărcinată cu al cincilea copil
Alec Baldwin petrece timp la plajă cu soția sa Hilaria. Cuplul a fost văzut plimbându-se desculț pe nisipul din Hamptons, după ce Alec a făcut o baie în ocean.

Actorul, în vârstă de 62 de ani, își scutura apa din păr în timp ce se apropia de bunurile lăsate pe plajă, alături de soția sa.

Hilaria, care este însărcinată cu cel de-al cincilea copil și-a acoperit burtica, fiind îmbrăcată într-o rochie neagră lungă.

Baldwins: o familie numeroasă

Cei patru copii ai cuplului au fost văzuți cu câteva zile în urmă la plajă alături de mama lor: Carmen (în vârstă de 6 ani), Rafael (în vârstă de 5 ani), Leonardo (în vârstă de 3 ani) și Romeo (în vârstă de 2 ani).

În scurt timp copii familiei Baldwin vor întâlni noul membru, Hilaria urmând să nască în câteva săptămâni. Aceasta își ține fanii la curent, cu postări pe contul de Instagram. 

„Bebelușul acesta crește!! Aproape 8 luni! Am făcut această fotografie să îl torturez pe Alec pentru că îl înnebunește când mă pun în pat după ce mă dau cu atât de multă cremă”, descrie Hilaria fotografia postată.

Alec și Hilaria Baldwin sunt împreună de mai bine de șapte ani. Cuplul s-a întâlnit în Manhattan în 2011 și au avut un clic instantaneu, în ciuda diferenței de vârstă de 26 de ani.

Alec Baldwin este cel mai vechi și cel mai cunoscut dintre cei patru frați Baldwin, (ceilalți sunt Stephen Baldwin, William Baldwin și Daniel Baldwin).