Alex Rodriguez încă se gândește intens la Jennifer Lopez. Iată ce îi transmite

Alex Rodriguez încă se gândește intens la Jennifer Lopez. Iată ce îi transmite
 Alex Rodriguez încă are sentimente puternice pentru Jennifer Lopez. Iar asta se vede pentru că are și un mesaj pentru celebra vedetă care a fost doar la un pas distanță de a-i deveni soție.

Fostul sportiv și-a manifestat sprijinul pentru cântăreață după nunta ei cu Ben Affleck și a vrut ca aceasta să știe, și să fie conștientă, că are, încă, multe gânduri pentru ea. „Cu Jennifer, a fost o experiență bună”, a spus fostul jucător MLB în episodul de vineri din „Who’s Talking to Chris Wallace?”, când a fost întrebat despre căsătoria ei cu actorul Ben Affleck, ce a avut loc după despărțirea lor din 2021.

Alex Rodriguez încă se gândește la Jennifer Lopez

„Îi doresc ei și copiilor, care sunt deștepți, frumoși și minunați – tot ce este mai bun”, a continuat Rodriguez. Fostul sportiv este el însuși tată, având două fiice, Natasha, 17 ani, și Ella, 14 ani. Pe de altă parte, Jennifer Lopez e mamă  pentru o pereche de gemeni în vârstă de 14 ani, Emme și Maximilian. „Aș spune că mă bucur că nu voi fi vreodată candidat la președinție pentru că m-ai critica vehement”, a concluzionat el în glumă, menționează Page Six.

Rodriguez a început să se întâlnească cu Jennifer Lopez în 2017. În timp ce cei doi și-au planificat nunta iar apoi, au renunțat la a se mai căsători, în martie 2021. Ulterior, Lopez a revenit la Affleck, fostul ei iubit, cu care s-a mai logodit o dată, în 2002. Ben a cerut-o  din nou în căsătorie în aprilie, anul trecut, iar Lopez a destăinuit la acea vreme, cât de romantic a fost actorul.

Jennifer Lopez, mai fericită ca oricând, alături de Ben Affleck

„Sâmbătă seara, în timp ce mă aflam  în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), frumoasa mea dragoste s-a pus pe un genunchi și m-a cerut în căsătorie”, a scris Jennifer Lopez pe Instagram. „Am rămas literalmente fără cuvinte și el a întrebat: „Este un da?”. Am spus „DA, desigur, acesta este un DA”.

În iulie, anul acesta, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas. A doua nuntă au făcut-o luna următoare, în Georgia, într-un conac care e proprietatea actorului și pe care acesta se străduiește de mai mult timp să îl vândă. La ceremonie și la petrecere au participat membri ai familiei și prieteni.

Doar fratele lui Ben a lipsit. Casey Affleck a lipsit de la nuntă și a fost văzut în schimb luându-și fiul la fotbal. Cu toate acestea, starul i-a scris pe Instagram lui Lopez. „Bun venit in familie. Pregătește-te pentru o adevărată „nebunie”!  Glumesc.  Glumesc desigur”, a scris acesta.

Alex Rodriguez nu și-a găsit, încă, pereche

Cât despre Alex Rodriguez, în prezent este singur după ce s-a despărțit de modelul Kathryne Padgett în septembrie.Fostul jucător de la New York Yankees a vorbit sincer despre trecutul său cu Jennifer Lopez, spunând la „The Martha Stewart Show” din iulie că nu are „regrete” despre relația lor. Rodriguez a explicat: „Este cea mai talentată  femeie cu care am fost vreodată.  Cea mai pasionată si cea mai prodigioasă solistă din show-bizul  actual”.

Sursa foto: Instagram