Alex Velea dezvăluie ce se întâmplă cu Zanni: „Se poate vindeca singur”

Alex Velea dezvăluie ce se întâmplă cu Zanni: „Se poate vindeca singur”
Din când în când apar zvonuri că relația dintre Alex Velea și Zanni s-a ”stricat”. Nici vorbă!, spune Alex Velea. Îl va ajuta în continuare și au multe proiecte împreună. O depresie ar fi de vină.

Alex Velea a ajutat pe micul orfan Zannidache Robert Edmond, Zanni cum a început să fie foarte cunoscut. Băiatul tatuat, rebel, cu părul vopsit în două culori avea nevoie de încurajare, de sprijin, iar Alex Velea l-a tratat ca pe copilul lui. De aceea, zvonurile că s-au certat nu par chiar adevărate.

Zanni, fostul faimos de la Survivor România 2021, a trecut printr-o depresie

Alex Velea dezvăluie ce se întâmplă cu Zanni

Alex Velea face primele declarații despre presupusa ceartă cu Zanni. Artistul spune că nu este adevărat ceea ce se zvonește. Totuși, recunoaște că , dar într-adevăr Zanni a trecut printr-o perioadă mai grea. Fostul faimos de la Survivor România 2021, a trecut printr-o în depresie. De altfel, a tot postat fotografii când el este în pat, cu pisica.

”De curând, au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea, fac acest video pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el. Am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur. Până la urmă așa este viața, și cu suișuri, și cu coborâșuri”, a spus Alex Velea pe Tik Tok.

@iamvelea

♬ original sound – Alex Velea

Au proiecte împreună

Alex Velea a mai spus că nu va înceta să-l ajute pe Zanni și că vor colabora în continuare, la fel ca și până acum. Vor fi prezenți la mai multe emisiuni și vor lucre în continuare.

Artistul a spus că i-a promis că îl va ajuta și se va ține de cuvânt. ”Nu m-a trădat cum vă așteptați unii dintre voi, cum erați siguri că o să se întâmple. Nu a fost deloc așa. Nici eu nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual. Nici nu o să o fac prea curând, pentru că țin la el și îmi doresc să-l ajut, exact așa cum am promis’, a mai continuat mesajul lui Alex Velea.

La rândul lui, Zanni a explicat ce s-a întâmplat, de fapt. ”Eu sunt bine, mi-am revenit. A durat ceva si a fost din ce în ce mai rău și aș vrea uneori să existe un buton pe care să-l apăs de fiecare dată când vreau sa scap de stările astea. Dar nu există și nici sfaturile nu mă ajuta să trec peste și nimic altceva. Uneori sunt cel mai mare dușman al meu și singur trebuie să mă conving de anumite chestii, bla bla bla”, a scris Zanni (23 de ani), pe pagina sa de pe rețelele sociale.

Ziua de 1 Decembrie i-a prins împreună pe foștii concurenți de la Survivor România, în noua casă a lui Zanni

A fost o petrecere de zile mari, iar ”Faimoșii” s-au distrat de minune. Zanni nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor de pe rețelele sociale cât de bine s-au simțit și, mai mult de atât, „Faimoșii” s-au pozat cu trofeul la care fiecare dintre ei a râvnit.

Ziua de 1 Decembrie i-a prins împreună pe foștii concurenți de la Survivor România, în noua casă a lui Zanni