Probleme la Survivor. Alexandra Stan a cerut ajutor: „Dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie”

Probleme la Survivor. Alexandra Stan a cerut ajutor: „Dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie”
Cu fiecare minut difuzat pe micile ecrane, „Survivor România” 2021 dă naștere la cât mai multe controverse și discuții încinse în mediul online și în presă. Episodul de vineri seara a venit cu multă tensiune, lăsându-i pe telespectatori fără cuvinte.

Alexandra Stan a cerut ajutor cu disperare: „Dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie”. Condițiile în care se desfășoară competiția „Survivor România” 2021 nu sunt deloc ușoare. Concursul implică oboseală fizică, dar și mult stres. Lucruri care au făcut-o pe cântăreață să cedeze.

Anunțul disperat făcut de Alexandra Stan

Alexandra Stan a cerut ajutor cu disperare. Probele de la „Survivor România” 2021 se complică de la ediție la ediție. Tensiunea jocului fiind suportată din ce în ce mai puțin de unii concurenți. Alexandra Stan fiind unul dintre cei care au cedat stresului fizic și psihic. Cântăreața i-a rugat pe telespectatori să nu o voteze dacă va fi propusă pentru eliminare.

„Eu nu mai fac față. De mult timp am zis chestia asta și oamenii nu mă cred. Am infecție la degete, mi-am scrântit mâna de nu știu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu știu câte ori pe zi la toaletă și m-a plouat azi-noapte.

Dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie. Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă și sper ca oamenii să înțeleagă și să nu mă voteze. Sper să mă trimită acasă”, a spus Alexandra Stan. 

Alexandra Stan a refuzat să intre pe traseu alături de Faimoși

Alexandra Stan și-a manifestat dorința de a pleca acasă înainte de a începe duelul pentru Imunitate. După anunțul disperat pentru telespectatori, artista a refuzat să intre pe traseu, alături de colegii ei. Ea le-a mărturisit Faimoșilor cu lacrimi în ochi că nu se simte în stare să ducă proba la bun sfârșit.

„Nu este un moment greu, este o stare pe care o am de o săptămână, două, care persistă. Simt că nu mai am putere, atât am putut să fac. Mi-am demonstrat că am putut să fac anumite chestii, mi-am depășit anumite limite, simt nevoia să plec acasă, să stau cu familia. Nu sunt Survivor, nu sunt supraviețuitoare, dacă până acum mă gândeam la premiu, la bani, acum nu mă mai interesează deloc, pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă”, a spus, plângând, Alexandra Stan.

Colegii Alexandrei au obținut într-un final imunitatea. Jador fiind concurentul care le-a adus punctul câștigător, diferențiindu-se de Războinici cu patru puncte: Proba le-a adus Faimoșilor provizii, linte, orez, năut, fasole și ulei.