Alexandra Stan face noi dezvăluiri din culisele scandalului ei cu Cătălin Măruță. Are legătură cu momentul în care a fost bătuta de impresar

Alexandra Stan face noi dezvăluiri din culisele scandalului ei cu Cătălin Măruță. Are legătură cu momentul în care a fost bătuta de impresar
Cel mai așteptat interviu al momentului s-a lăsat cu dezvăluiri teribile despre industria showbizului de la noi. Alexandra Stan face noi dezvăluiri din culisele scandalului ei cu Cătălin Măruță.

Alexandra Stan a dezvăluit din culisele scandalului ei cu Cătălin Măruță, iar totul are legătură cu momentul în care a fost bătuta de impresar. Artista a vorbit deschis în podcastul lui Gabriel Fereșteanu despre faptul că „toți” impresarii au furat-o, dar și despre conflictul iscat vara trecută cu prezentatorul TV Cătălin Măruță.

Artista a dat detalii despre contextul în care s-a inflamat situația între ei. Invitând-o la el în emisiune, deși erau prieteni, pentru rateing, Măruță i-a pus întrebări incomode. A întrebat-o despre o posibilă sarcină, dar a sugerat apoi că suferă de o afecțiune care nu îi permite să facă copii. La  luni distanță, acum, pare că Alexandra Stan vrea să facă un prim pas spre împăcare.

Ce spune Alexandra Stan despre scandalul cu Cătălin Măruță

„Eu n-am nimic cu Măruță. Din contră. Eu înțeleg că a fost o lipsă de comunicare acolo, nici el n-a primit informațiile de la producătorii emisiunii. Eu nu cred că el e rău intenționat și a vrut să-mi facă rău cu tot dinadinsul. Așa e emisiunea, așa e formatul lui. Dar atunci, în momentul acela, nu mă simțeam bine, aveam probleme de sănătate, treceam printr-o perioadă foarte nasoală și mi-a picat foarte aiurea tot ce s-a întâmplat și am reacționat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FERE (@gabriel.feresteanu)

Măruță știe foarte bine că țin la el și la Andra, ne știm de atâția ani în industria asta. Nu pot să-i port eu vreodată pică, el a fost singurul om care a venit la Constanța la spital să mă vadă când m-a bătut Marcel. Doar că trebuie să facem lucrurile în așa fel încât să fie bine pentru toată lumea, e chestie de diplomație”, a dezvăluit artsita.

Măruță a vizitat-o la spital când a fost bătută de impresar

Stan a făcut, aseară, un prim pas de împăcare spre Măruță. „Eu atunci treceam prin iad. Măruță a fost singurul om din presă care a trecut pe la mine, restul doar au făcut live-uri prin telefon. El chiar a stat, 2-3 zile prin Constanța. Chiar mi-a oferit ajutorul, dacă voiam să lucrez cu niște producători, că eu nu știam pe nimeni în București.

Faptul că s-a întâmplat cearta cu el și a fost lipsa asta de comunicare m-a afectat și din cauza asta. Că nu mă așteptam la el să-mi facă asta. La el a fost problemă cu producția, el nu poate să știe tot ce scrie pe burtieră și nu poate să controleze totul în timp real”, a spus Alexandra Stan în podcastul #searadupa7 cu Gabriel Fereșteanu, la PROFM.

Sinceră până la capăt, vedeta a mărturisit că intenționa să își facă un cont pe OnlyFans. A renunțat pentru că s-a gândit că e mai grav decât dacât dacă s-ar prostitua.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre