Alexandru Arșinel vinde ardei și bulion în piață. ”Îmi place să fiu printre oameni”

Alexandru Arșinel vinde ardei și bulion în piață. ”Îmi place să fiu printre oameni”
Ce tare! Alexandru Arşinel vinde ardei și bulion în piață! Este surprinzător pentru că el este este unul dintre cei mai bogați actori din România. Explicația lui este sinceră: ”Îmi place să fiu printre oameni”.

Bucureştenii care au ieşit în acest weekend să facă piaţa în zona Cotroceni au avut parte de o mare surpriză. La una dintre tarabe, vânzând ardei kapia, bulion şi roşii, era însuşi Alexandru Arşinel. ”Îmi place să fiu printre oameni”, a spus cu siceritate marele actor.

Alexandru Arșinel vinde ardei și bulion în piață

Celebrul actor îşi ajuta fiul cel mic, care are o afacere în domeniul agricol. Operat de hernie de disc şi de rinichi, cu tensiune şi dureri de picioare, Alexandru Arşinel (81 de ani) este decis să nu lase problemele de sănătate să-i guverneze viaţa, scrie click.ro.

Nici Bogdan Traian (49 ani) şi nici Cristian Arşinel (46 ani) nu au moştenit talentul actoricesc al celebrului lor tată, actorul Alexandru Arşinel, directorul Teatrului ”Constantin Tănase” din Bucureşti, însă se pricep de minune să scoată bani şi din piatră seacă. Bogdan s-a îmbogăţit din chirii, iar Cristian s-a specializat în agricultură. Mai nou, acesta vinde roşii la caserolă, dar şi ardei, la piață și în supermarket. Aceste produse poartă marca Alexandru Arșinel și se vând ca pâinea caldă.

Preţurile sunt nici mai mici, nici mai mari decât cele obişnuite: kilogramul de roşii 6 lei, cel de ardei kapia în mai multe culori 10 lei, guliile 6 lei, iar sucul de roşii 15 lei litrul.

Pe lângă punguţa cu produse, simpaticul actor îţi spune şi o glumă, o vorbă cu tâlc, un mesaj care te face automat să ridici ochii spre el. „Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază… Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat «bio» în izolare. Nu mult, 2-3 kg”, a mărturisit pentru Click!, râzând, Alexandru Arşinel.

E tare mândru de afacerea cu legume a fiului său cel mic, Cristian. Absolvent de Drept şi de ASE, acesta a ales să se dedice unei pasiuni mai vechi şi s-a specializat în grădinărit. A amenajat un solar pe un teren din apropierea Bucureştiului, iar anul trecut pătrunsese şi în supermarketuri, unde vindea roşii şi ardei la caserolă.

Alexandru  Arşinel e tare mândru de cei doi băieţi, rodul iubirii lui cu Marilena, femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu 51 de ani.

Alexandru Arşinel, averea

Alexandru Arşinel, deţine şase terenuri, cel mai mare se află în judeţul Suceava şi are 11.300 mp şi mai multe case, la 2 Mai, la Sinaia, în Buftea şi în cartierul Cotroceni din Capitală.

Alexandru Arșinel, director al Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, este unul dintre cei mai bogați actori din România. Marele artist câștigă lunar 6.800 de euro pe lună, scrie click.ro .

Potrivit ultimei sale declarații de avere, acesta a obținut venituri din patru surse: manager al Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” (44.410 RON), drepturi de autor, din activitatea de actor (262.324 RON), indemnizație de merit de la Ministerul Culturii (21.048 RON) și din drepturi de la Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți (30.777).

De asemenea, Alexandru Arșinel deține șase terenuri, cinci imobile, dar și un autoturism marca Toyota.  Actorul mai deține şi opt depozite bancare, dintre care șase în lei (559.392 RON), unul în euro (22.902 E) şi altul în dolari (1.565 $).

Alexandru Arşinel are şi o colecţie de timbre, a cărei valoare a fost stabilită la 5.000 de euro. În declaraţia de avere, Alexandru Arşinel mai figurează şi cu un împrumut în valoare de 100.000 de euro oferit fiului lui, Bogdan Arşinel.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp