Alexandru Cumpănașu, călcat de mașină! A fost luat cu targa și dus de urgență la spital

Alexandru Cumpănașu, călcat de mașină! A fost luat cu targa și dus de urgență la spital
Fostul candidat la prezidențiale Alexandru Cumpănașu a fost izbit puternic de o mașină în zona Arcul de Triumf. Incidentul a avut loc în seara zilei de joi, iar până la acest moment nu se știu circumstanțele accidentului.

Alexandru Cumpănașu a fost dus de urgență la spital cu o ambulanță SMURD după ce a fost implicat într-un accident rutier. Medicii i-au imobilizat gâtul cu un guler special președintelui Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR). 

Din primele informații, se pare că accidentul a avut loc în zona Arcul de Triumf din Capitală, iar conform propriilor spuse, „un șofer nu s-a asigurat”, a declarat Cumpănașu.
Acesta a postat și un selfie, făcut pe targă, în timp ce era transportat de SMURD către Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului Elias.
„Când un dobitoc nu se asigură și intră puternic în tine😡 Acum sunt la spital. Cine înjură SMURD e un dobitoc. Au sosit în 3 min. Revin. Sper”, a transmis Alexandru Cumpănașu prietenilor virtuali.
Știre în curs de actualizare…

Alexandru Cumpănașu s-a implicat în cazul dispariției nepoatei sale

Alexandru Cumpănașu, fost candidat la alegerile prezidențiale și acuzat de fraudă cu fonduri europene a devenit extrem de vizibil în contextul ororilor de la Caracal. Nepoata sa, Alexandra Măceșanu, care este una din victimele lui Gheorghe Dincă, e dispărută de mai bine de un an și nu se știe dacă mai trăiește sau nu. În cauză, declarațiile celui pus sub acuzare au devenit contradictorii.

Procesul dosarului Caracal a început miercuri, 21 octombrie, însă acesta a avut loc cu ușile închise. Avocatul familiei Melencu a scos la iveală detalii importante din dosar. Potrivit lui, este nevoie de o solicitare de disjungere a cauzei Alexandrei Măceașnu, principala motivaţie fiind aceea că situaţia adolescentei Alexandra Măceşanu este diferită de cea a Luizei Melencu.  În cazul în care lucrurile nu se separă, procesul s-ar prelungi foarte mult.

Sursa foto: Facebook / Alexandru Cumpănașu