Milionarul Bodi a ținut atât de secret faptul că e jurnalist încât nici Bianca, prezentatoare de emisiune tv, nu a știut. Nici procurorii de la DIICOT n-au reușit să penetreze secretul și să obțină informația, vă dați seama?! Altminteri menționau în referatul lor cu acuzațiile de proxenetism și șantaj că inculpatul își câștigă existența ca jurnalist, dar și din operațiuni cu bitcoin, invocate de avocat în conferința de presă de luni. Concluzia e simplă: Alex Bodi era jurnalist sub acoperire.

Nu credem în povestea asta, însă, ne facem datoria să informăm cititorii despre ceea ce susține avocatul Cătălin Dancu la acest moment, urmând să revenim pe măsură ce aflăm date noi. În momentul de față, avem confirmarea apărătorului lui Alex Bodi că e adevărat ceea ce a declarat pentru playtech.ro. Dar am mai aflat ceva: Bodi nu a semnat niciun articol în publicația germană care-l are angajat.

Avocatul Dancu spune că a depus la instanță un contract de muncă valabil, încheiat cu o companie germană de presă ce editeză publicația online ”Berliner Tageszeitung”.

Potrivit contractului de muncă, Bodi este jurnalist din data de 20 martie și lucrează cu normă întreagă pe un post de redactor de presă internațională. În fișa postului, Alex Bodi are ca obiective realizarea unor ”articole editoriale” din Europa de Est și din București, dar și realizarea de materiale de presă din locația ”Parlamentul European din Strasbourg”. Pentru prestația lui, Alex Bodi are promis un salariu lunar de 3.000 de euro, a declarat pentru playtech.ro avocatul Dancu.

Apărătorul a vorbit și despre bani câștigați de Alex Bodi și din alte activități, date și contracte pe care le-a prezentat procurorilor.

În Spania, Bodi a câștigat bani din activități de entertainment, divertisment, activități de publicitate și marketing pentru evenimente organizate de societatea lui.

În Germania, există veniturile din activitățile de ziarist reprezentant la Bruxelles, în Parlamentul European. De asemenea, sunt venituri din activități comerciale pe operațiuni și activități de comerț pe care Bodi le are în parteneriat cu cetățeni germani în Frankfurt, acolo este sediul firmei. „Am despus și valoarea taxelor și impozitelor de la fiscul german, în atenția procurorilor și judecătorilor români”, a spus Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi.

Deocamdată astea sunt atuurile apărării. Vom vedea ce părere au Procurorii DIICOT și judecătorii din Craiova care au dosarul pe masă.

Un papagal a intrat în depresie după ce a fost separat de partener

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp