Alexia Eram e cea mai fericită, Mario Fresh îi face concurență serioasă lui Dorian Popa

Alexia Eram e cea mai fericită, Mario Fresh îi face concurență serioasă lui Dorian Popa
„Vedeți că la vară o să fie cald”. Atât a avut de spus. Apoi și-a dat jos tricoul. Faceți și voi un calcul. Sau o simulare. Are 15 kilograme în minus și multe greutăți ridicate. Vă puteți imagina că ceea ce e de văzut e chiar frumos și apetisant.

Alexia Eram e cea mai fericită, iubitul ei, Mario Fresh îi face concurență serioasă lui Dorian Popa. De când a postat dovada  pe Instagram, fanele lui sunt în extaz. Dar și fanii băiatului de aur se simt motivați să se apuce de treabă. „Vedeți că la vară o să fie cald”, atât a avut de transmis Mario. E de nerecunoscut.

Aproape că nici nu ne mai amintim cum arăta tânărul cântăreț când cântărea aproape 100 de kilograme. Acum, când ne arată chiar el poza, vedem că era rotunjor bine! Vedeta s-a pus pe treabă pentru că, se știe, kilogramele în plus sunt un pericol pentru sănătate. Dincolo de faptul că nu sunt tocmai estetice.

După sesiuni intense de antrenamente la sală, cu greutățile, Mario Fresh îi face concurență serioasă lui Dorian Popa. Își numără și el pătrățelele abdominale și e tare mândru de ele.  Adevărat e, că are și de ce. Transformarea prin care a trecut tânărul este spectaculoasă. Iubitul Alexiei Eram a slăbit enorm, reușind să scape de 15 kilograme.  După ce a slăbit, artistul a ajuns de la 95 de kilograme la doar 80.

În plus, pentru ca schimbarea de look să fir completă, trupul de Adonis al lui Mario Fresh vine la pachet și cu oarece plete ondulate.

@mariorealfreshNot shredded yet. #foryou #fyp #foru #fresh #mariofresh♬ son original – AMARA_nsl

Așa cum vede toată lumea, tânărul talentat are o viață frumoasă. E iubit de una din cele mai interesante vedete ale noului val, are o familie care îl susține în toate, cântă cu talent, conduce un bolid de lux. La vârsta lui ce și-ar mai putea dori?

Sursa foto: Instagram

Lidia Buble și Răzvan  Simion, împreună din nou. E Intens

Recomandarile noastre