Alimente pe cale de dispariție. Fermierii sunt îngrijorați

Alimente pe cale de dispariție. Fermierii sunt îngrijorați
Schimbările climatice fac ca omenirea să se adapteze noilor condiții de viață. Și pe măsură ce temperatura crește și vremea extremă devine o nouă realitate, fermierii și cercetările se îngrijorează cu privire la viitorul alimentelor populare.

Alimente pe cale de dispariție. Conform unor cercetări recente, există părerea că nu vom mai putea cumpăra unele dintre produsele care sunt populare acum, deoarece vor deveni prea rare sau scumpe. Deci, se pare că va trebui să trăim într-o lume mai puțin delicioasă.

Care sunt produsele care se află pe lista „alimentelor pe cale de dispariție”. Majoritatea dintre acestea au potențialul de a deveni prea puține pentru noi în următorii ani.

Ceai

Cui nu-i place să se relaxeze cu o ceașcă de ceai după o zi lungă și plină? Se pare că va trebui să căutăm alte metode de relaxare în viitorul apropiat. Specialiștii confirmă că sectorul ceaiului va fi puternic afectat de schimbările climatice dacă nu se iau măsuri preventive. 

De exemplu, vulnerabilitatea crescută la insecte sau frunzele de calitate inferioară sunt doar câteva probleme cu care se va confrunta industria.

Miere

Alimente pe cale de dispariție. Albinele sunt în pericol. Există diferite motive care stau la baza, dar încălzirea globală este de asemenea de vină.

Acest studiu a descoperit că creșterea nivelului de CO2 reduce proteinele din polen, principala sursă de hrană a albinelor. În cel mai rău caz, această problemă poate duce la moartea lor, deoarece nu vor reuși să obțină suficientă hrană.

Orez

Culturile de orez sunt, de asemenea, sub amenințarea declinului cu 20-40%. Dar există o altă problemă crucială cu care se pot confrunta oamenii. Conform studiului, orezul poate deveni mai puțin nutritiv din cauza creșterii concentrației de dioxid de carbon în atmosferă.

Înseamnă că persoanele care se bazează pe orez ca hrană cheie vor trebui să caute modalități de a evita problemele care pun în pericol sănătatea.

Fructe de livadă

Merele, cireșele și piersicile sunt simboluri ale sezonului estival. Dar va trebui probabil să le înlocuim cu unele legume care sunt capabile să reziste amenințării încălzirii globale.

De exemplu, studiul condus de Universitatea din Melbourne arată că iernile pot deveni prea blânde pentru producția de mere. 

Pe de altă parte, daunele provocate de căldură și arsuri solare extreme pot fi prea severe pentru pomii din livadă în alte luni. Ca urmare, cultivatorii se pot aștepta la o lipsă de calitate și cantitate de fructe.

Boy George își face film după propria viață. Îi lipsește ceva și face apel la Keanu Reeves