Am aflat motivul pentru care Iulia Vântur nu se expune cu Salman Khan! Au reguli draconice, de necrezut!

Am aflat motivul pentru care Iulia Vântur nu se expune cu Salman Khan! Au reguli draconice, de necrezut!
Starul de la Bollywood, Shilpa Shetty, este în sfârșit exonerată din dosarul de „obscenitate” care i-a fost deschis la în urmă cu 14 ani. La momentul respectiv au izbucnit revolte în India, când Richard Gere a sărutat-o ​​pe obraz, iar actrița „nu a protestat”.

Abia acum vedeta de la Bollywood a fost scutită de acuzațiile de obscenitate aduse împotriva ei în 2007, când actorul Richard Gere a sărutat-o ​​la un eveniment de conștientizare a SIDA. Shilpa Shetty, acum în vârstă de 46 de ani, a fost acuzată că nu a rezistat avansurilor lui Richard Gere atunci când acesta a îmbrățișat-o în mod repetat și a sărutat-o ​​pe obraz în timpul concertului de binefacere.

Incidentul, care a avut loc în același an în care Shetty a apărut la Celebrity Big Brother, a stârnit indignare în rândul indienilor, care au ieșit pe străzi și au ars fotografii ale celor doi, scrie Daily Mail. Totodată, vedeta de la Bollywood s-a ales și cu trei procese deschise în instanță. Abia acum acuzațiile au fost respinse.

14 ani de procese pentru „obscenitate”

Magistratul Ketki Chavan, aflat la Curtea Supremă din Mumbai, a decis luni: „Se pare că acuzata Shilpa Shetty este victima presupusei fapte. Niciun element din niciuna dintre presupusele infracțiuni nu a fost documentat în plângere”.

Shilpa Shetty nu a făcut nici un comentariu despre decizie. A distribuit marți o postare despre fericire pe pagina ei de Instagram. „A fi fericit depinde doar de tine. Nu aștepta ca o altă persoană, sau o ocazie specială să îți aducă bucurie și fericire”, se spune în postare. „Fă orice te face fericit.  Mintea, corpul, inima și sufletul vă vor mulțumi din abundență”, a mai notat vedeta.

De ce a sărutat-o Richard Gere pe obraz pe Shilpa Shetti

Shilpa Shetty și  Richard Gere au ajutat la promovarea unui eveniment de conștientizare a SIDA în Rajasthan în 2007, când a avut loc presupusul incident. Fotografiile arată cum actorul american i-a luat mâna actriței și i-a sărutat-o, înainte să o îmbrățișeze și să o sărute de mai multe ori pe obraz. Mai târziu, el a spus că actul spontan a fost conceput pentru a arăta că sărutul nu este periculos și că nu poate răspândi virusul.

Însă incidentul a stârnit proteste în rândul conservatorilor religioși din India, care l-au catalogat drept ultraj și au ieșit în stradă în semn de protest. Unele dintre proteste s-au transformat în revolte, fotografiile ambilor actori fiind arse pe străzi. Imediat după ce a văzut cum a degenerat gestul său banal, Richard Gere și-a cerut scuze, în timp ce Shetty a dat vina pentru revolte pe „latura conservatoare” a Indiei și a spus că incidentul a fost exagerat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pinkvilla USA (@pinkvillausa)

Acuzațiile împotriva lui Richard Gere au fost risipite rapid – permițându-i acestuia să se întoarcă în țară pentru a se întâlni cu Dalai Lama. Însă cele împotriva Shilpei Shetty au fost lăsate să treneze în sistemul judiciar din India. În 2017, avocații ei au solicitat strămutarea cazului din Rajasthan în Mumbai, iar luni un magistrat a ajuns în sfârșit la o concluzie.

Shilpa Shetty este probabil cel mai bine cunoscută în afara Indiei pentru apariția ei în show-ul de televiziune britanic Celebrity Big Brother în 2007. Numele ei a fost, de asemenea, vehiculat în presă, recent, după ce soțul său, Raj Kundra a fost arestat, anul trecut, sub acuzația de pornografie.

Sursa foto. Instagram