Amănunte delicate despre ”copilul secret” al lui Ion Iliescu. Povestea lui poate fi transpusă într-o carte

Amănunte delicate despre ”copilul secret” al lui Ion Iliescu. Povestea lui poate fi transpusă într-o carte
Mihai Bujor Sion, cunoscut ca și copilul secret al lui Ion Iliescu are o viață demnă de un roman. Iată ce nu s-a știut până acum despre el.

A fost iubit și îndrumat de Ion și Nina Iliescu ca și cum ar fi propriul copil. Ce face acum Mihai Bujor Sion.

Amănunte delicate despre ”copilul secret” al lui Ion Iliescu. Povestea lui poate fi transpusă într-o carte

La sfârșitul anului 1970, Mihai Bujor Sion a rămas orfan de ambii părinți, în urma unei tragedii aviatice. Norocul lui s-a numit fostul președinte al României, Ion Iliescu și soția sa, Nina, care l-au luat sub aripa lor și l-au crescut ca pe propriul copil.

“După moartea tovarăşului său de la PCR, deşi nu l-a înfiat cu acte, Ion Iliescu i-a fost tutore şi mentor tânărului Sion, rămas orfan – de fapt – de ambii părinţi, în avionul prăbuşit între Sibiu şi Caransebeş murind şi mama lui”, scria la vremea respectivă ziarul Cotidianul.

L-a ajutat enorm și profesional

De asemenea, Ion Iliescu, după ce a fost așezat în scaunul de președinte al României, l-a luat la Cotroceni și pe fiul său adoptiv și, pentru început, l-a numit şef al Cancelariei Prezidenţiale, apoi consilier prezidenţial pe probleme economice, mai spune presa.

Ulterior, Bujor a început cariera de diplomat, ca și consul în Thailanda, Dubai și Los Angeles, iar în 2017 a ocupat funcția de șef de misiune la Ambasada României în Filipine. Iar declarația sa de avere arată că acesta stă foarte bine la acest capitol. El dețineavun teren de 3,6 hectare la Snagov precum și un BMW, achiziționat în 2011. Dar și 1,4 milioane de lei în cont.

De altfel, sursele spun că el era plătit foarte bine de Ministerul de Externe, având un salariu de aproape 4000 de dolari pe lună, precum și o indemnizație anuală de 10.416 lei.

Cine au fost femeile din viața lui Bujor

La capitolul dragoste se pare că Bujor n-a fost atât de norocos. El a fost căsătorit 20 de ani cu actrița Ioana Pavelescu, dar toată fericirea s-a destrămat odată ce în viața lui a intrat o frumusețe de femeie, ce-i drept cu mult mai tânără, Maria Iordache. Care este în acest moment partenera lui cu acte în regulă.

Aceasta a devenit cunoscută după ce a participat la Next Top Model. Atunci a fost întrebată cum arată bărbatul ideal pentru ea: „Brunet, înalt, ochii verzi, inteligent, cu vocea lui Aurelian Andreescu – evident, ceva departe de realitate pentru că, în realitate, tot ce îmi doresc este un bărbat puternic“. Se vede treaba că Bujor are aceste calități…

Sursă foto: impact