Anamaria Prodan a dat-o în bară. E mai săracă cu 500.000 de euro. De unde vine paguba

Anamaria Prodan a dat-o în bară. E mai săracă cu 500.000 de euro. De unde vine paguba
În plin proces de divorț, Anamaria Prodan a vrut să se distreze puțin și, alături de cel mai bun prieten, Cătălin Botezatu, a plecat în Abu Dhabi.

Ultima afacere a Anamariei Prodan nu a fost deloc una bună. Impresara a rămas fără o sumă considerabilă de bani, dar s-a învârtit printre VIP-urile planetei.

Anamaria Prodan, mai săracă cu 500.000 de euro. De unde vine paguba

Unul dintre cei mai de succes agenți ai fotbalului românesc, Anamaria Prodan, n-a putut să reziste și a plecat alături de buni prieteni, printre care și Cătălin Botezatu, la un eveniment grandios din Emiratele Arabe Unite. E vorba de Circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, unde a urmărit cursa de Formula 1.

Potrivit informațiilor oferite de Realitatea Sportivă, Anamaria Prodan nu a stat degeaba și a pariat și o sumă foarte mare de bani pe victoria lui Lewis Hamilton. Acesta era cu 11 secunde înainte lui Max Verstappen cu șase tururi înainte de final. Când nimeni nu s-a așteptat, un accident în care a fost implicat Nicholas Latifi i-a oferit pilotului olandez șansa unui ultim tur bară la bară cu rivalul său britanic. Așa cum era de așteptat,  Verstappen a profitat de ocazie și l-a depășit pe Hamilton.

Mercedes a depus deja două contestații

Merdeces, al cărei pilot este Lewis Hamilton, nu a fost deloc bucuros de ce s-a întâmplat și a contestat rezultatul cursei. Ca atare, au fost depuse două contestații privind modul în care Verstappen a reușit să obțină avantaj în faţa lui Hamilton în ultimul tur.

Anamaria, patron de club din Liga 1

Pe de altă parte, Anamaria Prodan și-a împlinit un vis și a devenit patron de club. Ea a mai fost implicată la două echipe din Liga 1, e vorba de U Cluj și AFC Hermannstadt, dar s-a retras după ce au avut loc mai multe neînțelegeri. Cu doar câteva zile în urmă, ea a devenit finanțator al clubului Academica Clinceni. Întrucât este agent de vânzări și s-ar crea un conflict de interese, blonda nu va fi în mod oficial și conducător la Academica Clinceni.

Sursă foto: instagram