Anamaria Prodan nu mai suportă tot ce se întâmplă în viața ei în ultima perioadă. Încearcă din răsputeri să aibă situația sub control.

Anamaria Prodan a izbucnit. Îi face lui Reghe un „inventar” la sânge despre cum l-a făcut om mare

În ultima perioadă, toată viața Anamariei Prodan e sub lupa presei. Și nu doar a celei din România pentru că, mai nou, jurnaliștii din străinătate tot scotocesc. În timp ce Anamaria încearcă imposibilul, Laurențiu Reghecampf pare total dezinteresat de ce se spune despre el. Nu a reacționat niciodată până acum și nu a dat nici un fel de declarație. Nici cu privire la absența verighetei de pe mâna lui, nici legată de posibilele amante.

„Dacă mă înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți”

În exclusivitate pentru sport.ro, Anamaria Prodan a pus punctul pe I, pentru că vrea să lămurească cât mai repede situația familiei sale. Impresara spune că vrea dovezi clare despre presupusa amanta cu care se spune că s-ar fi mutat soțul ei în Craiova și afirmă că ea și copiii vor rămâne mereu uniți, indiferent ce se va întâmpla.

„Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă ma înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau să stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor.

Dacă Reghe face ceva, pleacă, are amante, să vă spună el. Eu, fetele și Reghe Jr. suntem toți uniți. Familie. Cine nu vrea să mai facă parte din familie, e liber să facă ce vrea. Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan și nu rupem rândurile niciodată!”, a declarat Anamaria Prodan pentru sport.ro.

„Păi de ce să mă urască? Că am muncit pentru el secundă de secundă?”

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a explicat că a muncit enorm pentru a-și ajuta soțul, ea fiind cea care i-a trasat drumul către performanță. În plus, spune că ea și Reghe au construit ceva unic, fără să primească ajutor de la nimeni. Cât privește un comportament urât pe care l-ar fi avut Reghe, așa ceva nu a existat în casa lor. Apoi, Anamaria Prodan a făcut un inventar despre tot ce a făcut ea pentru Laurențiu Raghecampf ca să ajungă la omul de performanță de azi.

„Dacă mă urăște? Păi de ce să mă urască? Că am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani?

Că i-am dat totul pentru a face performanță? Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască? Să înjure Laurențiu? Copiii? Pe mine??? Sursele astea să arate așa ceva. Un părinte își înjură copiii? Un soț își înjură nevasta? Mai ales Reghe? Niciodată!”, a spus impresara, hotărâtă pentru sport.ro.

„Deocamdată Reghe are nevastă! Asta trebuie să înțeleagă amantele”

Sătulă până peste cap de așa zisele amante, Anamaria nu mai vrea să audă de acest subiect. Indiferent de ce se vorbește, impresara știe un lucru: Reghecampf are nevastă. În altă ordine de idei, ea a vorbit și despre domnițele care au chemat paparazzi să le facă fotografii, apoi și-au crescut tariful…

„Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bine dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are nevastă. Asta trebuie să înțeleagă amantele. Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate.

Cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate. Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă si cu cine sunt… Și vezi Doamne au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei”, a spus Anamaria.

M-au omorât toți cu banii investiți în astfel de femei! Le numesc așa cu toate că lângă mine e Reghe Jr. care le cataloghează trash. Și sunt fericită că luptă împotriva comportamentului bărbaților gen gâscă ideală. Aveți încredere că nici gura de aur, nici fata cealaltă nu pot decât… să stea în genunchi și să se roage la Dumnezeu”, a spus Anamaria Prodan.

„Trecerile mele de la înger la demon sunt fulgerătoare”

Nu în ultimul rând, impresara le-a transmis tuturor să aibă grijă, pentru că trecerile ei de la înger la demon sunt fulgerătoare. „Nimic nu mă oprește. Eu, Sarah, Rebecca și Reghe Jr. suntem uniți si așa vom rămâne forever. Noi nu ne lăsam conduși de instincte primare si nu rupem rândurile niciodată!

Nu ținem pe nimeni cu forța alături de noi! Anamaria Prodan este inegalabilă, inimitabila, fatală … trecerile mele de la înger la demon sunt fulgerătoare. Sunt cel mai abil om născut în 1972. Când lucrez la un prototip, singură îmi doresc să-l fac să fie perfect. Și culmea îmi și iese”, a mai spus femeia.

Prodan continuă lupta: “În fața copiilor mei sunt un idol și așa am să mor”

Totodată, impresara susține că pe ea nimeni nu are cum să o doboare. A fost și va rămâne un idol pentru copiii săi. Și asta pentru că se ghidează după niște principii de viață corecte. „Noi trăim decent fără ascunzișuri, fără scandal, fără umilințe, fără paparazzi! Cine mă cunoaște, știe clar că nu m-am coborât și nu am să mă cobor la nivelul unor fete de oraș. Mândria și demnitatea poate mi-au adus și dezavantaje.

Dar niciodată nu am să decad, nu am să las capul in jos, nu am să decad! În fața copiilor mei sunt idol și așa am să mor. Principiile de viața dacă le ai și dacă le și înțelegi, nu ai cum să cazi de la plus infinit la minus minus minus infinit! Pe mine nimeni nu are cum să mă doboare, cum să mă lovească, cum să mă șantajeze! Când începe să mă deranjeze trădarea, mut câștigător. Mereu!”, a concluzionat impresara.

Sursă foto: impact, spynews, fanatik

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp